17.06.2010. / 19:36

Autor: Nacionalova redakcija

Regica.net prima predbilježbe za vršne domene .hr

Osim jedne besplatne .hr domene koja nosi naziv tvrtke, pravne osobe moći će registrirati dodatnih devet naplatnih .hr domena, a fizičke osobe i obrtnici po jednu naplatnu .hr domenu bilo kojeg naziva

Regica.net vrši registraciju domenaRegica.net vrši registraciju domenaIskonova tvrtka kćer Regica.net koja ima sedmogodišnje iskustvo u registraciji com.hr, com, org, biz, info i net domena, potpisala je s CARnetom ugovor o pružanju usluga registracije .hr i .com.hr domena u skladu s novim Pravilnikom o registraciji domena u Hrvatskoj koji je stupio na snagu 15. lipnja 2010.

Prema novom Pravilniku registraciju vršnih domena .hr kao i domena .com.hr, njihovo produljenje te sve ostale poslove vezane uz administraciju, od sada će umjesto CARneta obavljati za to ovlašteni registrari među kojima je i Regica.net. Svi dosadašnji korisnici navedenih domena također moraju odabrati svog registrara preko kojeg će vršiti produljenje registracije te promjenu podataka.

Regica.net kao ovlašteni registrar u skladu s novim promjenama počela je prikupljati predbilježbe za vršne .hr domene čija će registracija biti moguća početkom srpnja. Točan datum odredit će CARnet, a cijene će biti objavljene uoči službenog početka registracije.

Osim jedne besplatne .hr domene koja nosi naziv tvrtke, pravne osobe moći će registrirati dodatnih devet naplatnih .hr domena, a fizičke osobe i obrtnici po jednu naplatnu .hr domenu bilo kojeg naziva. Pri tome će prednost imati oni koji se prvi jave za registraciju.

Predbilježbe za .hr domenu moguće je poslati na e-mail: info@regica.net. Com.hr domene mogu se već sada registrirati putem Regice.net na internet stranici www.regica.net. Cijena registracije za godinu dana iznosi 40,00 kn +PDV.

Vezane vijesti

Iskon testira svoj servis za pohranu i razmjenu podataka

Iskon testira svoj servis za pohranu i razmjenu podataka

Iskonov servis za razmjenu i pohranu podataka koji bi trebao biti dostupan od sredine lipnja u završnoj je fazi. Beta verziju servisa ovih će dana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika