18.06.2010. / 14:58

Autor: Andrea Belin

Uvjerite se: 3 jednostavne vježbe za čvrstu stražnjicu

Želite li mammiti muške poglede na plaži, osim trbuha i nogu, potrebno je oblikovati i stražnjicu. U nastavku donosimo nekoliko jednostavnih vježbi koje će ju učvrstiti u samo nekoliko dana

Vježbajte redovitoVježbajte redovitoNedostatak fizičke aktivnosti i prehrana tijekom zimskih mjeseci negativno utječu na izgled stražnjice. Problem je veći ukoliko su se na tom dijelu tijela stvorile i nakupine celulita.

U nastavku donosimo nekoliko vježbi koje možete izvoditi i kod kuće, a muške poglede mamiti ćete već za tjedan dana!

Podizanje kukova

Legnite na pod s tim da su vam noge savijene u koljenima. Stopala moraju biti ispružena u ravnini ramena. Stegnite mišiće stražnjice i podižite ju prema gore.

Vježbu ponovite dvadeset puta. Kako bi vježba bila učinkovitija, u gornjem položaju pokušavajte ostati što duže.

Iskorak

Iskorak je jedna od najučinkovitijih vježbi za učvršćivanje stražnjice, a zanimljivo je što ovu vježbu možete izvoditi i pred televizorom dok gledate svoju omiljenu seriju.

Dakle, napravite što veći iskorak i obratite pažnju da vam gornji dio tijela ostane ravan. Stražnji dio tijela spuštajte prema podu, ali s tim da ga ne dodirujete. Vježbu ponovite 10 puta svakom nogom.

Preskakanje užeta

Preskakanje užeta je jedna od najstarijih metoda učvršćivanja stražnjice, međutim osobe srednje životne dobi ne prakticiraju ovakav način tjelovježbe što je potpuno pogrešno. Preskakanje užeta je dobro za ravnotežu, a osim guze učvršćuje ruke i noge.

Vezane vijesti

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Mnoge žene koje poznajem trude se biti što mršavije, odnosno, održavati svoju tjelesnu težinu što više u granicama koje su im zadali drugi ili su pak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika