21.06.2010. / 13:22

Autor: Martina Čizmić

Dugih pet godina: Oliver Dragojević predstavio novi album "Samo da je tu"

Govoreći o novom albumu Oliver je jednostavno rekao da je to njegov tipičan album. Pjesme su većinom rađene na klaviru, a tematika prati dosadašnje Oliverove pjesme - malo vitra, mora, jubavi i anđela

Oliver Dragojević u opuštenom izdanjuOliver Dragojević u opuštenom izdanjuU subotu je u simpatičnom istarskom gradiću Momjanu, Oliver Dragojević predstavio novi studijski album pod nazivom "Samo da je tu". Prvi album nakon gotovo pet godina suše zasigurno će oduševiti Oliverove obožavatelje.

Momjan nije bez razloga odabran za predstavljanje novog albuma. Naime, spot za prvi singl "Jubavi mala", sniman je upravo u tom gradiću, a režirao ga je poznati redatelj Radislav Jovanov Gonzo.

Govoreći o novom albumu Oliver je jednostavno rekao da je to njegov tipičan album. Pjesme su većinom rađene na klaviru, a tematika prati dosadašnje Oliverove pjesme - malo vitra, mora, jubavi i anđela.

Album će biti u prodaji od 25. lipnja, a posebno iznenađuje što će prva dva tjedna biti dostupan samo na mobilnim telefonima u Tele2 ponudi. Na taj način, pojasnili su nam iz Aquariusa željeli su omogućiti mlađim generacijama da među prvima dođu do Oliverovog albuma i preslušaju ga na svojim novim mobilnim uređajima.

Vezane vijesti

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Američka pop zvijezda Lady Gaga povrijedila je glavu kad ju je slučajno udarila metalna šipka na zadnjem koncertu na Novom Zelandu u nedjelju navečer… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika