24.06.2010. / 22:58

Autor: Ana Smrečki

Bebić o referendumu za izmjene Zakona o radu: Sabor neće opstruirati potpise

Na ocjene sindikata da bi saborska većina mogla opstruirati potpise, a time dovesti u pitanje raspisivanje referenduma, Bebić je naglasio da će procedura biti poštovana u svakom svom detalju

Bebić napominje da će se Zakon o radu ipak uvrstiti u dnevni red Sabora, koji s radom prestaje za dva tjednaBebić napominje da će se Zakon o radu ipak uvrstiti u dnevni red Sabora, koji s radom prestaje za dva tjednaViše od 720 tisuća prikupljenih potpisa za referendum o izmjenama Zakona o radu izazvalo je pravu buru reakcija u javnosti. Oporba zadovoljno plješće sindikatima, vladajući se 'prijete' dodatnim smanjivanjem radničkih prava, a predsjednik Josipović taj uspjeh pripisuje socijalnoj pravdi.

Opstrukcija referenduma

Oglasio se danas i predsjednik Sabora Luka Bebić koji za HRT poručuje da prijedlog za raspisivanje referenduma mora biti u skladu sa zakonom. Na ocjene sindikata da bi saborska većina mogla opstruirati potpise, a time dovesti u pitanje raspisivanje referenduma, Bebić je naglasio da će procedura biti poštovana u svakom svom detalju.

Zakon o radu ipak ide u proceduru

Istodobno, ističe da će se referendum raspisati po starom Ustavu, budući da je cijeli proces počeo po starom zakonu. No, konačnu odluku će donijeti Odbor za Ustav koji ga nakon usuglašavanja šalje u saborsku proceduru. U međuvremenu, Bebić napominje da će se Zakon o radu ipak uvrstiti u dnevni red Sabora, koji s radom prestaje za dva tjedna.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 25.06.10. 09:34

govno hercegovatcko. nosi se u svoje masline. da bog da popushio rak prostate u svojim faqin maslinama i mandarinkama. povedi i hembranga, da ti pomogne govoriti neistine, ali i da stavlja ruku u vatru za tebe kad ti dodjem i zapalim i mandarine i masline.
bitch


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika