27.06.2010. / 12:39

Autor: Martina Čizmić

EP u pikadu: Krčmar obranio naslov prvaka, Lešiću bronca

Krčmar je potvrdio status najuspješnijeg pojedinca EP-a sa čak pet pehara u službenim disciplinama, a ukupno se iz Leukerbada vratio sa devet pehara

Boris Krčmar i Vladimir LešićBoris Krčmar i Vladimir LešićHrvatski reprezentativci u pikadu osvojili su još dvije medalje na Europskom prvenstvu u elektroničkom pikadu koje se ovoga tjedna održavalo u Švicarskoj. Nakon što je muška reprezentacija obranila naslov Europskog prvaka, a ženska osvojila broncu, u pojedinačnoj konkurenciji također su osvojene zlatna i brončana medalja. Zagrepčanin Boris Krčmar obranio je naslov europskog prvaka u pojedinačnoj konkurenciji, dok je Splićanin Vladimir Lešić osvojio broncu.

Krčmar je potvrdio status najuspješnijeg pojedinca EP-a sa čak pet pehara u službenim disciplinama, a ukupno se iz Švicarske vratio sa devet pehara. Uz pojedinačnu titulu i naslov prvaka Europe s reprezentacijom, još je osvojio broncu u disciplini Cricket. Uz to je osvojio titulu klupskog prvaka Europe s ekipom Janje Alfa, te je bio najbolji na EDU Rankingu, turniru iz europske Masters serije.

U finalu pojedinačnog EP pobijedio je Nijemca Thomasa Junghansa s uvjerljivih 3:0, 3:0 na oduševljenje brojnih navijača koji su mogli uživati u vrhunskoj Krčmarovoj predstavi.

- Drago mi je što sam uspio potvrditi rezultate od prošle godine iz Zadra. Svi su mi rekli da je teže obraniti nego osvojiti naslov, a ja sam drugu godinu za redom prvak Europe pojedinačno i s reprezentacijom. Posvećujem sve svoje pehare sinu Dominiku - rekao je Krčmar.

Vezane vijesti

Navijanje i(li) nacionalizam?

Navijanje i(li) nacionalizam?

Njemačke zastave u vrtovima, na prozorima i na automobilima. Lica iscrtana u bojama njemačke zastave uz srčano pjevanje njemačke himne. Do prije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika