29.06.2010. / 15:08

Autor: Ivana Matić

Belma Hodžić: Blatom i termalnom vodom protiv celulita

U tretiranju celulita preporučljivo je tri tretmana tjedno kombinirati s tjelovježbom. Rezultati su zavidni. Voditeljica Belma Hodžić najučinkovitije se protiv suvišnih kilograma i masnih naslaga bori sportskim aktivnostima, živi zdravo i trudi se izbjegavati visokokaloričnu hranu

Belma Hodžić; Foto: Martina CvekBelma Hodžić; Foto: Martina CvekLjekovita svojstva termalne vode te ljekovitog blata koristili su već stari Rimljani, a potom i Turci u vrijeme svojih osvajačkih pohoda po Europi.

Učinkovitu primjenu termalnog blata prepoznaje većina kozmetičkih i salona ljepote.

S dolaskom toplog vremena, zbog kojeg ćemo biti prinuđeni skinuti svu nepotrebnu odjeću sa sebe, problem celulita ponovno postaje aktualan.

Jedan od tretmana koji nudi Institut ljepote 'Fleurimon' ( Vlaška 78, Zagreb) u svojoj ponudi ima lipolitički tretman.

Riječ je o tretmanu s učinkovitim termalnim blatom u kremi čija primjena je izuzetno korisna za aktivaciju tkiva, migraciju celulitnih stanica, pokretanju zastoja tekućine kao i stimulaciju cirkulacije. Primjenjuje se u tretiranju svih stupnjeva celulita i mršavljenja.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Zdravog života

Vezane vijesti

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Mnoge žene koje poznajem trude se biti što mršavije, odnosno, održavati svoju tjelesnu težinu što više u granicama koje su im zadali drugi ili su pak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika