30.06.2010. / 12:12

Autor: Martina Čizmić

Business.hr ostao bez direktora, Babić dao ostavku

Nije poznato ima li Babić kakvih daljnjih poslovnih planova, no uzme li se u obzir da je prije Business.hr-a radio u Ekonomskom insitutu, Hrvatskoj narodnoj banci, a ima i vlastitu savjetodavnu tvrtku, vjerojatno će se vratiti u savjetodavne vode

Ante BabićAnte BabićNešto više od dva mjeseca nakon što je imenovan za novog direktora Business.hr-a, Ante Babić otišao je iz te medijske kuće.

Prema neslužbenim informacijama, Babić je dao ostavku zbog neslaganja s poslovnom politikom tvrtke.

Nije poznato ima li Babić kakvih daljnjih poslovnih planova, no uzme li se u obzir da je prije Business.hr-a radio u Ekonomskom insitutu, Hrvatskoj narodnoj banci, a ima i vlastitu savjetodavnu tvrtku, vjerojatno će se vratiti u savjetodavne vode.

Podsjetimo, Babić je na mjesto direktora Business.hr-a imenovan sredinom travnja, nakon što je tvrtku preuzeo Mujo Selimović, inače izdavač iz Bosne i Hercegovine, a nakon što je dotadašnji vlasnik najavio svoj odlazak zbog loših poslovnih rezultata.

Vezane vijesti

Cameron u četvrtak na saslušanju o etici u medijima

Cameron u četvrtak na saslušanju o etici u medijima

Britanskog premijera Davida Camerona u idući četvrtak će saslušati povjerenstvo koje istražuje povezanost medija i vlasti, nakon skandala zbog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika