30.06.2010. / 12:57

Autor: Nacionalova redakcija

U subotu počinje nova potraga za talentiranim Hrvatima

U dva audicijska dana stanovnici Istočne Hrvatske će pokušati impresionirati tročlani žini kojeg čine Nina Badrić, Dubravko Merlić i Enis Bešlagić

Enis Bešlagić, Nina Badrić i Dubravko Merlić; Foto: Nova TvEnis Bešlagić, Nina Badrić i Dubravko Merlić; Foto: Nova TvShow "Supertalent" se uskoro vraća na male ekrane, a potraga za talentiranim Hrvatima počinje već ove subote u Osijeku.

U dva audicijska dana stanovnici Istočne Hrvatske će pokušati impresionirati tročlani žiri kojeg čine Nina Badrić, Dubravko Merlić i Enis Bešlagić. Uigrani dvojac, Igor Mešin i Rene Bitorajac i ove će godine biti zaduženi za razbijanje treme prije nastupa.

Inače, od dvije tisuće prijavljenih kandidata, u predaudicijama je odabrano samo 320 koji imaju čast predstaviti svoj supertalent na audicijama u Osijeku, Zagrebu, Rijeci i Splitu. U drugom krugu natjecanja ima mjesta za samo pedeset kandidata. Princip glasovanja ostaje isti kao i do sada, članovi žirija se za vrijeme ili nakon odgledanog nastupa odlučuju zaslužuje li konkretna točka prolazak u sljedeći krug natjecanja.

Podsjetimo, premda nije slovio za favorita, u prvoj završnici hrvatske inačice Supertalenta pobijedio je majstor twirlinga, petnaestogodišnji Tihomir Bendelja iz Hrženca nadomak Ludbrega. Za pobjedu u showu osvojio je dvjesto tisuća kuna.

Vezane vijesti

Sezona open air koncerata počinje u Westgateu

Sezona open air koncerata počinje u Westgateu

Najveći hrvatski trgovački centar, Westgate Shopping City, pripremio je poseban poklon svim svojim vjernim posjetiteljima i kupcima - Westgate… Više

Komentari

registracija
30/6/05

astajcic, 30.06.10. 13:16

Ja znam za jedno leglo prepuno talentiranih...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika