30.06.2010. / 15:08

Autor: Hina

Missica ostala bez krune jer je lagala za godine i mjesto stanovanja

Kandidatkinje za titulu Miss Cornwall morale su imati između 15 i 24 godine te je 27-godišnja učiteljica napisala da ima 22 godine na svim prijavnicama koje je predala od 2006. do 2010. godine

Laura AnnessLaura AnnessPobjednici jednog britanskog natjecanja za miss, Lauri Anness oduzeta je titula nakon što su organizatori otkrili da je u prijavi za natječaj lagala o svojim godinama i mjestu stanovanja.

Kandidatkinje za titulu Miss Cornwall morale su imati između 15 i 24 godine te je 27-godišnja učiteljica napisala da ima 22 godine na svim prijavnicama koje je predala od 2006. do 2010., izvijestili su britanski listovi.

Organizatorica natjecanja Becky Chapman otkrila je stare prijavnice dok je čistila svoj ured. Kada je otišla raspraviti to pitanje s Laurom Anness u njen dom, otkrila je da 27-ogodišnjakinja niti ne živi u Saltashu u Cornwallu, kako je napisala, nego u Plymouthu u Devonu.

Po pravilima natjecanja, kandidatkinje moraju živjeti, raditi ili studirati u Cornwallu. Anness se ispričala zbog incidenta, objasnivši da je lagala kako bi mogla ostvariti svoj san.

Becky Chapman je za novine rekla da "žali" Anness jer se iz godine u godinu prijavljivala "a sada, kada je konačno osvojila titulu, će joj biti oduzeta".

Anness će uz krunu morati vratiti nagrade vrijedne 2.000 funti, izgubit će jednogodišnji ugovor modela i priliku da se natječe za titulu Miss England.

Vezane vijesti

Izabrana najmlađa Miss Amerike u povijesti

Izabrana najmlađa Miss Amerike u povijesti

Sedamnaestogodišnja Miss Nebraske Teresa Scanlan izabrana je u subotu navečer za Miss Amerike, kao najmlađa pobjednica toga natjecanja u ljepoti u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika