05.07.2010. / 15:25

Autor: Andrea Belin

Simona Šajn se zbog nedavne pljačke seli u novi stan

Iako je prvotno govorila da će otići iz Zagreba, čini se da će manekenka i dalje živjeti u glavnom gradu Hrvatske, međutim na drugoj adresi

Simona ŠajnSimona ŠajnNakon nedavne pljačke u stanu Simone Šajn na zagrebačkoj Trešnjevci, bivša supruga Ante Gotovca odlučila je potražiti novo mjesto prebivališta.

Iako je prvotno govorila da će otići iz Zagreba, čini se da će i dalje živjeti u glavnom gradu Hrvatske, međutim na novoj adresi.

"Nema ništa novog vezano za istragu. Gabica i ja smo trenutno na moru, a već sam našla drugi stan u Zagrebu", objašnjavala je Simona Šajn za portal zagrebancija.com.

Podsjetimo, još uvijek nepoznati lopovi su u noći sa srijede na četvrtak provalili u njezin stan i ukrali parfeme, kožne torbice, cipele i nakit čija se vrijednost procjenjuje na pola milijuna kuna.

Nekoliko sati prije toga zapaljen je i butik njezine majke Tamare Trpkov u slovenskim Brežicama. Majka i kći su prvotno sumnjale na Antu Gotovca jer Simona Šajn jedino s njim nije u dobrim odnosima, no zagrebački poduzetnik je demantirao takve navode kazavši kako ga ne zanima odjeća kupljena u Konjščinskoj ulici u Dubravi.

Vezane vijesti

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Muškarac osumnjičen za sinoćnju pljačku poslovnicu Privredne banke na Jarunu u ulici Hrvoja Macanovića preminuo je noćas u Kliničkoj bolnici Sestara… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 05.07.10. 15:54

Pa kak se prav za prav na kraju zove ova hrpa (prav za prav dobrog) mesa?! (70% je voda, ali moram priznati dobro je raspoređena. Šteta je kaj su se umešali silikoni!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika