09.07.2010. / 12:57

Autor: Hina

Hobotnica Paul predvidjela pobjede Španjolaca i "Elfa"

Španjolci tako već mogu slaviti naslov prvaka protiv Nizozemske jer hobotnica iz Aquarium Sea Lifea u Oberhausenu dosad nijednom nije pogriješila ishod dvoboja na SP-u u Južnoj Africi

Foto: ReutersFoto: ReutersNajpopularnija hobotnica na svijetu - Paul iz njemačkog grada Oberhausena - još se jednom upustila u predviđanje rezultata na Svjetskom nogometnom prvenstvu, te je predvidjela pobjedu Španjolske u finalu, kao i, na olakšanje svih Nijemaca, trijumf "Elfa" u dvoboju za treće mjesto protiv Urugvaja.

Španjolci tako već mogu slaviti naslov prvaka protiv Nizozemske jer hobotnica iz Aquarium Sea Lifea u Oberhausenu dosad nijednom nije pogriješila ishod dvoboja na SP-u u Južnoj Africi.

Predviđanje se obavlja na način da se na dvije posudice s hranom postave zastave zemalja koje igraju, a pobjednik je ona reprezentacija čijoj posudici Paul prvi priđe.

Vezane vijesti

Beckenbauer kritizirao FIFA-u oko glasovanja za dobivanje SP-a

Beckenbauer kritizirao FIFA-u oko glasovanja za dobivanje SP-a

Franz Beckenbauer, proslavljeni bivši njemački nogometaš i izbornik, te član Izvršnog odbora FIFA-e, kritizirao je tretman određenih zemlja… Više

Komentari

registracija
23/8/09

xaron, 09.07.10. 19:52

Paul nije samo najpopularnija hobotniva na svijetu,
nego najpopularnije zivo bice na svijetu. U Njemackoj Paul je popularniji od Merkelove i Obame
jer to dvoje nisu u stanju nista predvidjeti ( pogotovo
ne financijsku krizu ) dok Paul pogadje sve .


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika