09.07.2010. / 17:07

Autor: Andrea Belin

Suprug Megan Fox uskoro novi susjed 'Očajnih kućanica'

Brianu Austinu Greenu je ponuđena uloga građevinskog radnika koji će zavesti jednu od ljepotica koje stanuju u 'Wisteria Laneu'

Megan Fox i Brian Austin GreenMegan Fox i Brian Austin GreenGlumac Brian Austin Green, javnosti najpoznatiji po ulozi u tinejđerskoj seriji 'Beverly Hills' uskoro će se ponovno pojaviti na malim ekranima.

Novopečeni suprug jedne od najseksepilnih žena na svijetu, Megan Fox će najvjerojatnije glumiti u novoj sezoni 'Desperate Housewives'.

Kako javljaju strani mediji, glumcu je ponuđena uloga građevinskog radnika koji će zavesti jednu od ljepotica koje stanuju u 'Wisteria Laneu'.

Podsjetimo, Brian Austin Green je u privatnom životu prije dva tjedna oženio svoju dugogodišnju djevojku, Megan Fox. Par se vjenčao u ljetovalištu Four Season na Hawajima. Da je svoju dugogodišnju ljubav napokon okrunio brakom potvrđuju i fotografije koje su ovih dana dospjele u medije. Ovom svečanom činu prisustvovao je Greenov osmogodišnji sin Kassius kojeg ima iz veze s Vanessom Marcil.

Vezane vijesti

Umrla glumica Kathryn Joosten iz "Kućanica"

Umrla glumica Kathryn Joosten iz "Kućanica"

Glumica Kathryn Joosten iz serije "Kućanice" koja je dobila dva Emmyja za ulogu susjede Karen McCluskey umrla je u subotu od raka pluća, kazala je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika