11.07.2010. / 20:57

Autor: Ana Smrečki

Jarun uzeo prvu žrtvu: Utopio se 25-godišnjak, sugrađani se kupali kraj trupla

U trenutku tragedije, na plaži je bilo oko 3 tisuće kupača, koje pak dramatično spašavanje nije nimalo omelo u poslijepodnevnom odmoru

Foto: 24 sataFoto: 24 sataTragedija na Jarunu. Na zagrebačkom jezeru utopio se 25-godišnjak, doznaje se u zagrebačkoj policiji. Identitet mu još nije utvrđen, a mladić se utopio oko 15 sati i to kada je pokušao preplivavati malo jezero. Netom prije tragične nesreće mladić je plivao s prijateljem koji nakon što je doplivao do otoka, krenuo prema obali, piše 24 sata.

Mladiću nije bilo spasa

25-godišnjak je ostao na otoku nekoliko sekundi iza njega, te je nestao bez traga. U potragu su krenuli ostali kupači i spasitelji, ali mu nije bilo spasa. Pronašli su ga na dnu jezera, potom su ga izvukli na čamac i pokušali reanimirati, ali bezuspješno. U trenutku tragedije, na plaži je bilo oko 3 tisuće kupača, koje pak dramatično spašavanje nije nimalo omelo u poslijepodnevnom odmoru.

Izbjegnuta tragedija na velikom jezeru

Iako je leš prekriven crnom vrećom ležao na plaži neko vrijeme, građani su se nesmetano kupali, uopće ne obraćajući pažnju na truplo. Gotovo istodobno nakon ovog dramatičnog događaja, na velikom jezeru pozlilo je starijem muškarcu. U vodi je zadobio srčani udar, no na vrijeme su ga uočili spasioci, koji su ga izvukli iz vode. Ubrzo je stigla i hitna pomoć, pa je muškarac prevezen u bolnicu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika