12.07.2010. / 22:37

Autor: Ana Smrečki

Oprez stiže novi toplotni udar: Temperature oko 35, zahlađenja nema ni na vidiku

Utočište, stoga u narednim danima treba tražiti u klimatiziranim prostorima, u hladu, a sretnici koji su na godišnjem, u moru

Živa na termometru rast će i do 35 Celzijevih stupnjevaŽiva na termometru rast će i do 35 Celzijevih stupnjevaOvaj jedan bit će idealan za godišnji odmor. Prognostičari nam najavljuju nesnosne vrućine, a protiv njih se najlakše boriti osvježenjem u moru, bazenu ili jezeru. HRT javlja da nas najveći porast temperature očekuje krajem tjedna, kada se očekuje i više od 35 Celzijevih stupnjeva.

U četvrtak i petak stoga se upozorava i na visok stupanj UV zračenja, pa stručnjaci upozoravaju da se mažete kremama s zaštitnim faktorima, te da se zaštitite šeširom i sunčanim naočalama.

Pljuskovi s grmljavinom na riječkom području

Liječnici prilikom pasjih vrućina uvijek savjetuju da pijete puno tekućine, jedete laganu hranu, te da oblačite prozračnu odjeću. Osim u unutrašnjosti, bit će vruće i na moru. Poneka kapljica kiše očekuje se na riječkome području, gdje je već sredinom tjedna moguć pljusak popraćen grmljavinom.

Većeg i dugotrajnijeg zahlađenja nema na vidiku, ni na kopnu, ni na moru. Utočište, stoga u narednim danima treba tražiti u klimatiziranim prostorima, u hladu, a sretnici koji su na godišnjem, u moru.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika