14.07.2010. / 11:49

Autor: Katja Mihovilović

Vjenčali se Penelope Cruz i Javier Bardem

Prema službenom priopćenju, vjenčali su se na Bahamima u kući jednog prijatelja, okruženi članovima svoje obitelji. Penelope Cruz bila je odjevena u vjenčanicu koju joj je dizajnirao njen prijatelj John Galliano

Javier Bardem i Penelope CruzJavier Bardem i Penelope CruzŠpanjolski glumci Javier Bardem i Penelope Cruz u velikoj tajnosti oženili su se početkom srpnja na Bahamima, potvrdila je danas glumičina glasnogovornica.

Iako se posljednjih mjeseci nagađalo da je to dvoje dobitnika Oscara zaručeno, oni su do sad demantirali takve tvrdnje.

Prema službenom priopćenju, vjenčali su se na Bahamima u kući jednog prijatelja, okruženi članovima svoje obitelji. Penelope Cruz bila je odjevena u vjenčanicu koju joj je dizajnirao njen prijatelj John Galliano.

Španjolski glumački par upoznao se prije gotovo 20 godina, kad su zajedno snimali film “Šunka, šunka”, i otada su bili prijatelji. Ljubav je planula prije dvije godine na snimanju filma “Vicky Cristina Barcelona” Woodyja Allena, za koji je glumica nagrađena Oscarom.

Svoju vezu prvo su skrivali od medija, no na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu Javier Bardem je, primajući nagradu za film “Biutiful”, zahvalio “svojoj ljubavi” Penelope Cruz, i pritom joj izjavio ljubav. Tridesetšestogodišnja glumica bila je dvije i pol godine u vezi s Tomom Cruiseom, nakon njegova razvoda od Nicole Kidman, te dvije godine u vezi s Matthewom McConaugheyjem.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika