14.07.2010. / 12:18

Autor: Andrea Belin

Britanski glazbenik Seal stigao u Zadar

Tijekom dana glazbenik će uživati u domaćim specijalitetima na kojima je navodno inzistirao. Osim tradicionalnih hrvatskih jela poželio je poseban bezkofeinski čaj koji je naručena čak iz Londona

Seal i Heidi KlumSeal i Heidi KlumBritanski glazbenik Seal je ponovno u Hrvatskoj. U Zadar je stigao u srijedu oko devet sati, međutim društvo mu nije pravila supruga, supermodel Heidi Klum.

Nakon noći provedene u autobusu, glazbenik je s ekipom od trideset ljudi požurio u predsjednički apartman u hotel Bastion.

Naime, dobitnik Grammya će večeras nastupati na zadarskim Jazinama.

Tijekom dana će uživati u domaćim specijalitetima na kojima je navodno inzistirao. Osim tradicionalnih hrvatskih jela Seal je poželio poseban bezkofeinski čaj koji je naručen čak iz Londona.

Inače, koncert na Jazinama počinje u 21 sat. Kao predgrupa britanskom glazbeniku nastupiti će splitska hip hop skupina "The Beat Fleet", poznatiji kao TBF.

Vezane vijesti

DNK analiza: 'Potvrđeno da je Bin Laden ubijen'

DNK analiza: 'Potvrđeno da je Bin Laden ubijen'

DNK test proveden na uzorku s tijela Osame bin Ladena pokazao je 100-postotnu podudarnost s DNK članova njegove obtelji a žena za koju se vjeruje da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika