15.07.2010. / 16:10

Autor: Nacionalova redakcija

Celakoski i Urša Raukar opet uhićeni: 'Policija laže! Nismo bili u Varšavskoj'

Podsjetimo kako su i Urša Raukar i Teodor Celakoski za vrijeme prvog boravka u pritvoru dobili mjeru opreza u kojoj stoji da od 15. do 23. srpnja ove godine ne smiju dolaziti u Varšavsku ulicu

Urša Raukar (Foto: Pixsell)Urša Raukar (Foto: Pixsell)Nakon što je u četvrtak prijepodne više od stotinu aktivista i građana privedeno zbog pasivna otpora nastavku gradnje u Varšavskoj ulici, doznaje se kako je policija i po drugi put privela glumicu Uršu Raukar i teodora Celakosog iz udruge Pravo na grad.

Njih dvoje su prvi put uhićeni rano ujutro, a oko 15 sati su pušteni iz I. policijske postaje. No, samo dvadesetak minuta kasnije ponovno su uhićeni i ponovno sprovedeni u istu postaju.

Podsjetimo kako su i Urša Raukar i Teodor Celakoski za vrijeme prvog boravka u pritvoru dobili mjeru opreza u kojoj stoji da od 15. do 23. srpnja ove godine ne smiju dolaziti u Varšavsku ulicu.

Policija ih je navodno privela jer su tu zabranu prekršili iako je pri izvođenju iz marice vidno uzbuđena Urša Raukar viknula: "Lažu da smo bili u Varšavskoj, bili smo u Gundulićevoj".

Vezane vijesti

Kazališna 'Vještica' u obrani javnog interesa

Kazališna 'Vještica' u obrani javnog interesa

Glumica Urša Raukar ovih dana dosta vremena provodi u svom matičnom kazalištu ZKM-u, gdje se priprema za ulogu u predstavi "Moj sin samo malo sporije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika