16.07.2010. / 11:43

Autor: Katja Mihovilović

Gisele Bundchen i Tom Brady uređuju luksuzni dom kraj Schwarzeneggera

Na zemljištu nedaleko od kuće kalifornijskog guvernera Arnolda Schwarzeneggera, započeli su radovi na golemoj kući od 2000 kvadratnih metara, koja će, uz ostalo, imati i garažu za sedam automobila te bazen u obliku lagune

Tom Brady i Gisele BundchenTom Brady i Gisele BundchenBrazilski supermodel Gisele Bundchen i njen suprug, igrač američkog nogometa Tom Brady očito su, nakon rođenja sinčića Benjamina u prosincu, zaključili da treba veća kuća, te su sad usred velikih radova na svom novom domu u Brentwoodu, luksuznoj četvrti Los Angelesa.

Na zemljištu nedaleko od kuće kalifornijskog guvernera Arnolda Schwarzeneggera, započeli su radovi na golemoj kući od 2000 kvadratnih metara, koja će, uz ostalo, imati i garažu za sedam automobila te bazen u obliku lagune.

Za gradnju svog novog doma u Los Angelesu, koji će imati osam spavaćih soba i odvojene teretane, Tom Brady se najvjerojatnije odlučio i kako bi bio bliže svom dvogodišnjem sinu Johnu, koji živi sa svojom majkom, glumicom Bridget Moynahan.

Brady i Gisele to su zemljište kupili još prije dvije godine i to za 11 milijuna dolara. Pretpostavlja se da će u potpunu adaptaciju svog doma quaterback New England Patriotsa i najbolje plaćena manekenka na svijetu uložiti još 20 milijuna dolara, no nije još poznato kad će se u nju useliti.

Vezane vijesti

Evo zašto Brazilci traže zabranu Gisele Bundchen

Evo zašto Brazilci traže zabranu Gisele Bundchen

Brazilsko ministarstvo za žene traži zabranu televizijskih reklama za donje rublje u kojoj se pojavljuje brazilski supermodel Gisele Bundchen.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika