19.07.2010. / 15:00

Autor: Andrea Belin

Nakon skandala s ruskom pjevačicom Gibson se vraća u Australiju

Glumac je već prodao svoje imanje u New Yorku, a odlučio je prodati i kuću u Malibuu u kojoj je svojedobno i fizički napao rusku pjevačicu s kojom je prekinuo u travnju ove godine

Mel GibsonMel GibsonNakon što su u javnost procurili detalji iz problematične veze s ruskom pjevačicom Oksanom Gregorijevom, hollywoodski glumac Mel Gibson odlučio je napustiti SAD i vratiti se u Australiju gdje je svojedobno i živio.

Kako javljaju strani mediji, glumac je već prodao svoje imanje u New Yorku, a odlučio je prodati i kuću u Malibuu u kojoj je svojedobno navodno fizički napao rusku pjevačicu s kojom je prekinuo u travnju ove godine.

Na ovakav potez navodno ga je nagovorila bivša supruga Robyn Moore koja je cijelo vrijeme na njegovoj strani. S obzirom da je s Gibsonom provela dvadeset i osam godina ona još uvijek ne može vjerovati da je glumac nasilnik kako ga je prikazala ruska pjevačica.

Inače, Oksana Gregorieva tvrdi da su fizički okršaji u njihovoj vezi bili svakodnevna pojava, a osim toga optužuje ga da je svojedobno nasrnuo i na njihovu kćer koju su dobili u studenom prošle godine.

Vezane vijesti

'Mel Gibson mrzi Židove'

'Mel Gibson mrzi Židove'

Holivudski scenarist Joe Eszterhas optužio je Mela Gibsona za sabotiranje planiranog filma o pobuni Makabejaca tvrdeći da je američki glumac to… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 19.07.10. 15:26

ma boli ga kurac za kurabu


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika