19.07.2010. / 22:38

Autor: Ana Smrečki

Josipović i Tadić popili kavu u centru Beograda: Pratio ih buran pljesak građana

Tadić je svom hrvatskom kolegi poklonio 'Leksikon YU mitologije', uz posvetu 'Ivi, prijateljski, Boris'. On je za uzvrat dobio knjigu Predraga Matića Freda pod nazivom 'Ništa lažno'

Predsjednici Josipović i Tadić popili su kavu, posjetili beogradsku knjižnicu i razmijenili darovePredsjednici Josipović i Tadić popili su kavu, posjetili beogradsku knjižnicu i razmijenili darovePovijesni susret predsjednika Josipovića i Tadića završio je šetnjom glavnom beogradskom ulicom Knez Mihajlovom. Popili su kavu, posjetili beogradsku knjižnicu i razmijenili darove. Tadić je svom hrvatskom kolegi poklonio 'Leksikon YU mitologije', uz posvetu 'Ivi, prijateljski, Boris'.

'Ništa lažno'

On je za uzvrat dobio knjigu Josipovićevog savjetnika za branitelje Predraga Matića Freda pod nazivom 'Ništa lažno'. U šetnji gradom Josipovića i Tadića pratili su znatiželjni pogledi građana, a nije izostao ni buran pljesak. Našeg je predsjednika u Srbiji čuvalo čak 1500 policajaca.

A da se i sam zna čuvati, Josipović je u sportskoj dvorani u Subotici. Njegov pad s bine još je u fokusu zbivanja javnosti. Njegov srpski kolega Tadić priznaje da se smrznuo od straha. Kada je shvatio da je Josipović pao, otkriva da je prestao disati. No, ostao je pozitivno zaprepašten njegovom reakcijom, piše 24 sata.

Ovo neki mlitavac ne bi izdržao

«Ono što me još više, ovaj puta u pozitivnom smislu, zaprepastilo, je njegova reakcija. Ustao je, nasmijao se i kao da se ništa nije dogodilo. Znamo se nekoliko mjeseci i moram priznati da sam oduševljen njegovom fizičkom spremom. Ovo neki mlitavac ne bi mogao izdržati», slikovito je pojasnio Tadić.

S druge strane Josipović smatra da se oko njegovog pada digla prevelika prašina. U šali je poručio kako će se sljedeći puta potruditi da se slična nezgoda zaista snimi. Iz njegova Ureda poručuju da predsjedniku nije ništa, te da je prošao bez ogrebotine. Pojašnjavaju da je pao jer je krivo zakoračio, te da je pomagao starijim gospođama koje su mu poklonile sliku da siđu s bine.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 20.07.10. 04:25

Kad se bratska srca sloze....??..!,,


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika