20.07.2010. / 22:44

Autor: Ana Smrečki

Večera na Kalemegdanu za Josipovića: Tadić zapjevao hit 'Tko te ima, taj te nema'

Ponesen dobrom i opuštenom atmosferom i Tadić je zapjevao, te je pokazao kako odlično barata s glasom. Pridružili su mu se naši estradnjaci Nina Badrić i Damir Urban, koji su također bili na večeri

Tadić je kao domaćin iznenadio goste svojim pjevačkim sposobnostima, a nastup je završio hitom Zvonka Bogdana 'Tko te ima, taj te nema'Tadić je kao domaćin iznenadio goste svojim pjevačkim sposobnostima, a nastup je završio hitom Zvonka Bogdana 'Tko te ima, taj te nema'Prvi službeni susret srpskog i hrvatskog predsjednika događaj je broj jedan u regiji. Iako je Josipovićev posjet Beogradu završio još jučer o njemu se ne prestaje pisati. Odjeci su i više nego pozitivni, a posjet hrvatskog predsjednika u Srbiji se ocjenjuje kao novo razdoblje u odnosima između dvije zemlje. Posebna pozornost posvetila se i reakcijama građana, koji su pljeskom pozdravljali šetnju Josipovića i Tadića centrom grada, piše Večernji list.

U tamošnjim medijima naglašeno je da su oba predsjednika okrenuta pomirenju Srbije i Hrvatske, te da sukobi ostaju u prošlosti. U tom kontekstu piše se o novom bratstvu i jedinstvu, koje mora biti primjer drugima. Pad Ive Josipovića s bine u Subotici u šali se spominje kao jedina prepreka za njegova posjeta Srbiji.

Tadić za Ivu naručio 'Velu Luku'

Nakon službenog dijela, druženja s građanima, politička elita povukla se na osamu. Predsjednik Tadić pripremio je na tvrđavi Kalemegdan večeru za izabrani krug hrvatskih i srpskih umjetnika, piše Jutarnji list. Uzvanike je zabavljao orkestar, a zasvirali su i tamburaši. Srpski predsjednik za svog je hrvatskog kolegu, Ivu, kako ga voli zvati naručio 'Velu Luku'.

Na večeri Nina Badrić i Urban

Ponesen dobrom i opuštenom atmosferom i Tadić je zapjevao, te je pokazao kako odlično barata s glasom. Pridružili su mu se naši estradnjaci Nina Badrić i Damir Urban, koji su također bili na večeri. Tadić je kao domaćin iznenadio goste svojim pjevačkim sposobnostima, a nastup je završio hitom Zvonka Bogdana 'Tko te ima, taj te nema'.

Zabava se odužila i više nego što se planiralo, pa su hrvatski gosti doma krenuli tek oko 23 sata. Domaći pak nisu krili oduševljenje našim predsjednikom, poručujući kako je prava sreća što je na čelu Hrvatske tako divan, kulturan i civiliziran čovjek, pravi gospodin i intelektualac. Nema sumnje da će ovo novopečeno prijateljstvo odnose između dviju država podići na još višu razinu.

Vezane vijesti

Nikolić susretom s Tadićem nastavio konzultacije

Nikolić susretom s Tadićem nastavio konzultacije

Konzultacije srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića s parlamentarnim strankama o formiranju nove srbijanske vlade nastavljene su u srijedu… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 21.07.10. 10:26

hocemo novu ,kraljevinu.....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika