22.07.2010. / 22:04

Autor: Ana Smrečki, Hina

Zagrepčani na nogama: U skladištu Janafa iscurilo 2 tisuće litara dizela

Predsjednik uprave Janafa Ante Markov nije bio dostupan za izjave. Cjevovod Janafa je trenutno zatvoren, na terenu su djelatnici koji saniraju štetu

Predsjednik uprave Janafa Ante Markov Predsjednik uprave Janafa Ante Markov U skladištu Janafa na Žitnjaku iscurila je cisterna dizela, potvrdila je zagrebačka policija. Nakon dojave građana na teren je izašla ekipa gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Osiguranje Janafa odbilo ih je pustiti u skladište, pa su pozvali policiju.

Iscurila jedna cisterna

Oni su pušteni u skladište, ali djelatnici ureda za upravljanje u hitnim situacijama ponovno su ostali ispred vrata. Policija je ustvrdila da je dojava građana bila istinita, potvrdivši da je iscurila najmanje jedna cisterna, što je oko 2 tisuće litara dizela.

Markov nedostupan

Predsjednik uprave Janafa Ante Markov nije bio dostupan za izjave. Cjevovod Janafa je trenutno zatvoren, na terenu su djelatnici koji saniraju štetu. Razlozi curenja dizela još nisu poznati, kao ni informacija ima li kakve opasnosti za Zagrepčane koji žive na Žitnjaku.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika