24.07.2010. / 12:28

Autor: Nacionalova redakcija

Incident u Dubrovniku: Đelo Jusić napao Dikana, ovaj mu uzvratio čašama

Dikan je uzvratio pokušavajući čašom pogoditi Jusića, no na sreću, nakon nekoliko polomljenih čaša, i "okupanih gostiju" nitko od njih dvojice nije prošao sa ozljedama

Dikan Radeljak nakon sukoba s Đelom  Jusićem (Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL)Dikan Radeljak nakon sukoba s Đelom Jusićem (Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL)Da s Dikanom Radeljakom nikada nije dosadno pokazuje i najnoviji incident koji se dogodio u dubrovačkom caffe baru 'Talir'. Naime, Dikana je napao poznati dubrovački kompozitor Đelo Jusić te je, kako javlja Dubrovački vjesnik, između njih došlo do ozbiljnog sukoba.

Dikan ovih dana s odvjetnikom Sušom boravi u Dubrovniku te je u navodno plaćenoj emisiji na lokalnoj televiziji govorio o aferi oko nasljedstva Aksela Petkovića. Upravo je to bio i razlog zbog čega ga je Đelo Jusić prvo verbalno napao poručivši mu "kako te nije sram hodati po Dubrovniku", a nakon toga ga je još zalio pićem.

Dikan je uzvratio pokušavajući čašom pogoditi Jusića, no na sreću, nakon nekoliko polomljenih čaša, i "okupanih gostiju" nitko od njih dvojice nije prošao sa ozljedama.

Inače, Jusić je navodno stao u obranu Vande Petković s kojom je Radeljak u sporu oko nasljedstva Aksela Petkovića. Akselova sestra Vanda kazneno je prijavila Dikana, javnog bilježnika Nikšu Viđena i odvjetnika Dragana Sušu za prijevaru te sudskim putem želi osporiti bratovu oporuku. Aksel ih je oporukom obvezao da kao njegovi nasljednici skrbe o njegovoj sestri Vandi. Vanda je nedavno otkrila da živi od socijalne pomoći i pomoći nekih Dubrovčana.

Vezane vijesti

Vlahušić zadovoljan turističkim rezultatima

Vlahušić zadovoljan turističkim rezultatima

U prvih pet mjeseci na području grada Dubrovnika ostvareno je 157.214 ili 12 posto više dolazaka i 493.167, to jest 17 posto više noćenja nego u… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 24.07.10. 17:49

Dikana treba ko u kaubojskim filmovima polit katranom pa posut perjem i protjerat iz grada!


registracija
4/1/09

miroljubiv, 24.07.10. 18:01

Dubrovnik nikada neće postati elitno mjesto za poštene ljude,dok ovakvi propusti pravosuđa i "Fuego" skandali pune novinske stupce i web portale.što čeka pravna država kao posljedicu da bi stala u zaštitu gospođice Vande Petković?


registracija
27/7/09

columbo, 24.07.10. 19:59

"Dubrovnik nikada nece postati elitno mjesto za postene ljude..." - svaka cast miroljubiv.
Sto se tice Djele i Dikana, nije tu bas velika razlika, mada je tesko parirati Lambasinom "decku" u njegovom poznatom idiotizmu. Znam ih dobro i mogu kazati da su ovi ocvali momci jedan drugom lonac i poklopac. A Dubrovcani, hm - homo spat!


registracija
17/6/10

jjkeizerin, 24.07.10. 21:01

Da li su se ovakve stvari desavale prije 'domovinskog rata'?
Kakva je atmosfera bila tada u Dubrovniku?
Da li Hrvati danas zaista imaju slobodu ili i dalje vjeruju u to iz ocaja kada osim samozavaravanja malo sto drugo je uopce i moguce!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika