24.07.2010. / 13:01

Autor: Nacionalova redakcija

Milo Đukanović 'incognito' u Zagrebu: Premijer se zabavlja na Jarunu

Nije nam poznato zbog čega je premijeru Crne Gore bilo toliko stalo da ga se ne snimi u Zagrebu, budući da je riječ o benignoj fotografiji, ali činjenica da se on na Jarunu nije nimalo skrivao

Milo Đukanović (skroz desno) u društvu crnogorskog veleposlanika u kasnim noćnim satima 'tulumario' je na Jarunu (Foto: Nacional.hr)Milo Đukanović (skroz desno) u društvu crnogorskog veleposlanika u kasnim noćnim satima 'tulumario' je na Jarunu (Foto: Nacional.hr)Predsjednik Vlade Republike Crne Gore Milo Đukanović nalazi se u neslužbenom posjetu Zagrebu, a u petak navečer privatno je posjetio i mondeni zagrebački klub Gallery na Jarunu. Bio je ležerno odjeven i dobro raspoložen, a došao je u društvu veleposlanika Crne Gore u Zagrebu Gorana Sita Rakočevića i njegove 20 godina mlađe supruge, crnogorske glumice Jelene Nenezić. Na njihovom vjenčanju prije dvije godine upravo je Milo Đukanović bio mladoženjin kum, a Rakočević i inače glasi za najbližeg Đukanovićevog suradnika.

Goran Sito Rakočević, nekadašnji savjetnik predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića te bivši direktor Tanjuga i Radio-televizije Crne Gore kojeg mediji u toj državi često nazivaju i 'crnogorskim playboyem', postao je veleposlanik Crne Gore u Zagrebu prije godinu dana, a nije tajna da Milo Đukanović često dolazi u neslužbene posjete Zagrebu gdje pokušava ostati 'incognito'.

Zato je i jutros oko pola tri bio neugodno iznenađen kad je ispred Galleryja ugledao fotoreportere, točnije dvije 'cure na zadatku' iz Nacionalove redakcije. Ne vodeći nimalo računa o tome da je riječ o dvije djevojke, osobe iz njegove pratnje bahato su i na način koji nas je vjerojatno trebao prestrašiti, tražili od nas da izbrišemo fotografiju koju smo snimili, a kad smo rekle da imamo pravo snimati na javnoj površini i da ćemo pozvati policiju ako nas nastave ometati u radu, osoba iz njegova osiguranja tražila je od hrvatskog policajca koji je osiguravao njihov dolazak na licu mjesta da se uvjeri da smo izbrisali fotografiju. Mi smo ipak uspjeli spasiti fotografiju.

Nije nam poznato zbog čega je premijeru Crne Gore bilo toliko stalo da ga se ne snimi u Zagrebu, budući da je riječ o benignoj fotografiji, ali činjenica da se on na Jarunu nije nimalo skrivao. Sa svojom pratnjom i crnogorskim veleposlanikom došao je itekako upadljivo, s upaljenim rotacijskim svjetlima, a u koloni su bila tri automobila s diplomatskim tablicama i jedan crni blindirani automobil hrvatske policije.

Ti su automobili bili parkirani ispred kluba i svi su ih mogli vidjeti, a nekoliko djelatnika hrvatske policije zbog njegovog je dolaska osiguravalo prostor ispred kluba. Đukanović i njegova pratnja nisu se skrivali ni u samom klubu odnosno nisu sjedili u odvojenom separeu nego za velikim stolom na terasi nimalo opterećeni time što je oko njih bila velika gužva, a cijelo je društvo bilo jako dobro raspoloženo.

Milo Đukanović bio je pod istragom tužiteljstva u Bariju zbog sumnje da je sudjelovao u velikom švercu cigareta, o čemu je upravo Nacional pisao.

Vezane vijesti

Đukanović se želi vratiti

Đukanović se želi vratiti

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) i nekadašnji crnogorski premijer Milo Đukanović ispituje teren u međunarodnim vodama za povratak na… Više

Komentari

registracija
12/7/10

Ivandija, 24.07.10. 13:55

RAZGOVARAJU TKO CE BITI VODJA MAFIJE U TOM DJELU BALKANA,ahahahhahahahha


registracija
10/1/10

crnogorac, 25.07.10. 08:38

TU SE ZAVRSAVAJU NEKI KRUPNI POSLOVI......U CRNOGORSKOM STILU :-D


registracija
25/7/10

Dan35, 25.07.10. 23:38

Pa i nije baš inkognito...

Veterani odbranili titulu
24. jul 2010.
Košarkaška reprezentacija Crne Gore odbranila je titulu prvaka Evrope u konkurenciji veterana. Crnogorski košarkaši savladali su večeras u Zagrebu, u finalnom meču 6. Evropskog prvenstva, ekipu CSKA iz Moskve 84:65 i drugi put uzastopno osvojili trofej u kategoriji igrača preko 35 godina.

Selekcija Crne Gore od istog rivala bila je bolja i u grupi, a trofej, osvojen prije dvije godine u Pezaru, odbranila je sa maksimalnim učinkom. U finalnom meču zbog povrede nije nastupio crnogorski premijer Milo Đukanović. Na šampionatu u Zagrebu učestvovale su 92 ekipe iz 19 zemalja.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika