28.07.2010. / 10:16

Autor: Andrea Belin

'Dikan mi je dužan 20 tisuća kuna, spreman sam za zatvor nakon što ga prebijem'

Nakon Vande Petković, sestre preminulog Aksela Petkovića, javio se još jedan Dubrovčanin koji tvrdi da mu zagrebački poduzetnik duguje novac

Josip RadeljakJosip RadeljakJosip Radeljak je tijekom ljetnih mjeseci nezaobilazna tema u medijima. Prošlog ljeta je punio medijske stupce zbog veze s nekoliko desetljeća mlađom glumicom Dolores Lambašom, a ove godine zbog navodnih dugova.

Nakon Vande Petković, sestre preminulog Aksela Petkovića, javio se još jedan Dubrovčanin koji tvrdi da mu zagrebački poduzetnik duguje novac.

Sedamdesetogodišnji Hikmet Hadžiomerović je za portal 24 sata kazao kako mu Dikan mora isplatiti oko dvadeset tisuća kuna. Ovaj iznos navodno mu duguje već osam godina, točnije od trenutka kada mu je Hadžiomerović preuređivao kuću u blizini Straduna.

Hadžiomerović je Dikana sreo u Dubrovniku i prošlu subotu, odmah poslije incidenta kojeg je ovaj imao s Đelom Jusićem i pitao ga za novac. Radeljak mu je navodno obećao da će mu taj isti dan vratiti novac, međutim oko 18 sati kada su se trebali naći ispred Orlandova stupa, poduzetnik se nije pojavio.

'S guštom ću ići u zatvor. Dva puta sam bio ondje i nije me nimalo strah. Spreman sam doći u Zagreb i razbiti Dikana', kazao je očajni Dubrovčanin.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 28.07.10. 23:00

Bolje da mu je nabio kantu govana na glavu!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika