29.07.2010. / 11:34

Autor: Andrea Belin

Clooneyjeva zaručnica bavila se prostitucijom?

Informaciju je medijima plasirala dvadesetšestogodišnja Francuskinja Karima Menad koja je priznala da je s Elisabettom Canalis šmrkala kokain u vrijeme dok se ona 'prodavala' tajkunima

George Clooney i Elisabetta CanalisGeorge Clooney i Elisabetta CanalisTalijanska voditeljica i manekenka Elisabetta Canalis koja je javnosti postala zanimljivija otkako je prohodala s najpoželjnijim neženjom na svijetu, Greorgeom Clooneyjem, našla se u središtu jednog skandala.

Kako javljaju talijanski mediji, prelijepa voditeljica se svojedobno bavila prostitucijom.

Informaciju je tamošnjim medijima plasirala dvadesetšestogodišnja Francuskinja Karima Menad koja tvrdi da je s Clooneyjevom zaručnicom šmrkala kokain u vrijeme dok se ona 'prodavala' tajkunima.

'U društvu bogatih i slavnih bile smo u prosincu 2007. godine. Ne sjećam se tko je donio drogu, no znam da smo ju konzumirale. Gledala sam Elisabettu i još dvije cure kako ušmrkavaju kokain', izjavila je Karima Menad.

Doduše, istraga je pokrenuta još prije tri godine. Navodno je već uhićeno pet osoba koje se sumnjiči za prostituciju i raspačavanje droge po milanskim noćnim klubovima. Premda Elisabetta Canalis još uvijek nije među njima, djevojke tvrde da je svojedobno bila u njihovom društvu.

Vezane vijesti

Slovenija razmišlja o ukidanju dozvola za barske plesačice

Slovenija razmišlja o ukidanju dozvola za barske plesačice

Nakon upozorenja iz nevladinih udruga i diplomatskih krugova da je upletena u trgovinu ljudima, Slovenija će vjerojatno ukinuti izdavanje radnih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika