30.07.2010. / 22:13

Autor: Ana Smrečki, Hina

Josipović o kriminalu u hrvatskom nogometu: Aferama nema mjesta u sportu

«To je nešto što se, kao i svaki drugi kriminal, mora riješiti, i to načinom kako država i inače rješava slične slučajeve. Na potezu je policija, odnosno policijska istraga, državno odvjetništvo i na kraju sud», zaključio je predsjednik

Josipović je siguranda će premijerka Kosor naći pravi put da se riješi i problem hrvatskih štedišaJosipović je siguranda će premijerka Kosor naći pravi put da se riješi i problem hrvatskih štedišaSutrašnji sastanak premijerke Kosor i slovenskog joj kolege Pahora u fokusu je zanimanja hrvatske javnosti. Predsjednik Josipović smatra da je jako dobro da se njih dvoje ponovno sastaju. Poručuje da je to nastavak suradnje i znatno poboljšanih prijateljskih odnosa Slovenije i Hrvatske.

«Očekujem da će se nakon ovog sastanka učiniti novi iskorak u tim odnosima. Problem Ljubljanske banke je tu, on postoji, ali ćemo ga rješavati. Moramo ga zapravo riješiti na način slobodnog tržišta, ali i poštovanja obveza prema građanima», ističe Josipović koji je siguran sam da će premijerka Kosor naći pravi put da se riješi i problem hrvatskih štediša.

Komentirao je predsjednik i posljednje događaje hrvatskome nogometu. Žao mu je što su afere postale dio sporta, ističući kako to ne bi smjelo biti tako.

«To je nešto što se, kao i svaki drugi kriminal, mora riješiti, i to načinom kako država i inače rješava slične slučajeve. Na potezu je policija, odnosno policijska istraga, državno odvjetništvo i na kraju sud», zaključio je predsjednik Josipović koji je večeras sudjelovao na svečanom zatvaranju filmskog festivala u Motovunu.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
1/1/70

, 31.07.10. 09:04

Svaka cast Josipovicu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika