01.08.2010. / 11:38

Autor: Hina

Ubio se fotograf osumnjičen da je pregazio Darka Glavana

Iako u početku policija nije otkrila identitet osobe, danas je ipak potvrđeno da je riječ o Novaku, čije je tijelo prebačeno na odjel Patalogije varaždinske bolnice radi obavljanja obdukcije

Mario NovakMario NovakMuškarac koji se sinoć bacio pod vlak oko 19,30 sati kod Ludbrega, ipak je, kako se i nagađalo, fotograf Mario Novak. Novak je javnosti poznat kao osoba protiv kojege se vodi postupak za prometnu nesreću u kojoj je poginuo glazbeni kritičar Darko Glavan, doznaje se danas u varaždinskoj policiji.

Iako u početku policija nije otkrila identitet osobe, danas je ipak potvrđeno da je riječ o Novaku, čije je tijelo prebačeno na odjel Patalogije varaždinske bolnice radi obavljanja obdukcije.

Motivi samoubojstva nisu poznati.

Protiv Novaka se na varaždinskom sudu vodi sudski postupak, jer je prošle godine skrivio prometnu nesreću, u kojoj je poginuo poznati glazbeni publicist i povjesničar umjetnosti Darko Glavan.

Vezane vijesti

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer Adrian Nastase (61), osuđen u srijedu na dvije godine strogog zatvora zbog korupcije, pokušao je samoubojstvo kada je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika