02.08.2010. / 11:47

Autor: Boris Bilas

'Novonastale okolnosti': Glavaš odgodio konferenciju za novinare

Glavaš je u petak za Nacional.hr izjavio kako će na konferenciji za medije govoriti "o najnovijoj presudi Vrhovnog suda, ali i o nepoznanicama, odnosno detaljima iz policijskog i sudskog progona kojem je bio izložen zadnjih pet godina"

Branimir GlavašBranimir GlavašIako je odmah nakon što je Vrhovni sud donio presudu po kojoj je osuđen na osam godina zatvora, Branimir Glavaš najavio kako će danas u Mostaru održati konferenciju za medije, ista je otkazana zbog 'novonastalih okolnosti'.

Naime, iz Glavaševe stranke HDSSB-a u stiglo je priopćenje u kojem se otkazuje najavljena 'presica'.

"U tijeku je izvanredna, hitno sazvana, zajednička sjednica Predsjedništva Zajednice udruga Hrvatskog demokratskog sabora Slavonije i Baranje i Predsjedništva Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje", stoji u priopćenju Vladimira Šišljagića. Novi termin konferencije bit će naknadno određen.

Zbog čega je došlo do hitne sjednice i koje su to 'novonastale okolnosti' za sada nije poznato, ali za pretpostaviti je da je jedna od tem i nedjeljni incident u Dalju gdje je osječko-baranjski župan Šišljagić izvrijeđao ministra Karamarka i cijelu Vladu nakon što mu je zabranjeno govoriti na obilježavanju 19. godišnjice napada JNA na policijsku postaju u Dalju.

Podsjetimo, Glavaš je u petak za Nacional.hr izjavio kako će na konferenciji za medije govoriti "o najnovijoj presudi Vrhovnog suda, ali i o nepoznanicama, odnosno detaljima iz policijskog i sudskog progona kojem je bio izložen zadnjih pet godina".

"Govorit ću i o detaljima tih zločina koji su hrvatskoj javnosti još uvijek nepoznanica, a koji nisu zanimali ni policiju, ni tužiteljstvo ni sud", rekao je Glavaš, no od toga je čini se odustao.

Vezane vijesti

Glavaš odbio Karamarka

Glavaš odbio Karamarka

Branimira Glavaša u mostarskom zatvoru vrlo često posjećuju poznate javne osobe iz Hrvatske, tako da sama po sebi nije naročito zanimljiva činjenica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika