02.08.2010. / 12:42

Autor: Hina

Dobit Viktora Lenca u prvom polugodištu 3,8 milijuna kuna

Ukupni prihodi "Lenca" u prvom polugodištu ove godine iznosili su 129,5 milijuna kuna i u odnosu na prvom lanjsko polugodište smanjeni su za 21,8 posto

Lenac je povećao dobit u odnosu na prošlu godinuLenac je povećao dobit u odnosu na prošlu godinuKonsolidirana dobit riječkog brodogradilišta Viktor Lenac u prvom polugodištu ove godine iznosila je 3,8 milijuna kuna, pokazuje konsolidirano nerevidirano polugodišnje izvješće te tvrtke objavljeno na Zagrebačkoj burzi.

U istom prošlogodišnjem razdoblju, neto dobit Viktora Lenca bila je 172 tisuće kuna.

Ukupni prihodi "Lenca" u prvom polugodištu ove godine iznosili su 129,5 milijuna kuna i u odnosu na prvom lanjsko polugodište smanjeni su za 21,8 posto.

Ukupni rashodi istovremeno su smanjeni za 24,1 posto, na 125,3 milijuna kuna.

Brodogradilište Viktor Lenac jedno je od najvećih brodogradilišta u djelatnosti remonta, preinaka i offshore-a na Sredozemlju.

Raspolaže s dva doka od kojih jedan može primiti brodove do 160.000 tona nosivosti, više od 1.000 metara veza te gradilištem za offshore platforme.

Krajem lipnja Lenac je imao 610 zaposlenih.

Vezane vijesti

Vlada: Uljanik kupuje brodogradilište 3. maj

Vlada: Uljanik kupuje brodogradilište 3. maj

Brodogradilište 3. maj iz Rijeke bit će privatizirano tako da će kroz dvije faze njegov vlasnik postati pulski Uljanik, najavio je na današnjoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika