08.08.2010. / 09:27

Autor: Totalsport

Adriano oslobođen optužnice koja ga je povezivala s narko-kartelom

Nikakvi dokazi koji bi bivšeg brazilskog nogometnog reprezentativca povezali s Fabianom Atanasiom da Silvom nisu pronađeni i Rominog napadača krivično se neće goniti

AdrianoAdrianoNekoliko mjeseci istrage nije rezultiralo "dostatnim dokazima" koji bi potvrdili povezanost napadača Rome Adriana i brazilskog narko-kartela, potvrdila je tamošnja policija, a prenose lokalni mediji.

Nikakvi dokazi koji bi bivšeg brazilskog nogometnog reprezentativca povezali s Fabianom Atanasiom da Silvom nisu pronađeni i Rominog napadača krivično se neće goniti.

Podsjetimo, da je u centru istrage bila uplata od 33.000 američkih dolara nađenih na Da Silvinom računu za koje se saznalo da ih je uplatio Adriano. Članove narko-kartela "Commando Vermelho", čiji je Da Silva vođa, tereti se za obaranje policijskog helikoptera u listopadu prošle godine prilikom čega su smrtno stradala tri policajca, a Adriana s njima od ranije povezuju i dvije fotografije, jedna na kojoj prstima pokazuje inicijale bande CV i druga u kojoj drži pušku u ruci.

Adriano je priznao da ga je Da Silva tražio novac, ali istražitelje i uvjerio kako je on bio namijenjen za zabavu siromašne djece predgrađa sjevernog dijela Rija, u kojem je i sam Adriano odrastao. Uplaćeni novac, dodao je Romin napadač, s računa je povukla njegova majka i njime kupila veliku količinu hrane, a ne ga direktno dala dileru.

Vezane vijesti

Adriano iz pištolja ranio djevojku

Adriano iz pištolja ranio djevojku

Bivša zvijezda brazilske nogometne reprezentacije Adriano Leite Ribeiro (29) po svemu sudeći slučajno je pištoljem ranio jednu 20-godišnju djevojku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika