09.08.2010. / 13:24

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

'Palo' više od pola kilograma kokaina: Policija ispred Lesnine pucala za dilerom

Prilikom uhićenja 36-godišnjak je pokušao pobjeći pa je policajac radi upozorenja ispalio dva hica u zrak i onda ga uhitio, izvijestila je policija

Parkiralište na kojem su policajci pucali za dilerima (Foto: Pixsell)Parkiralište na kojem su policajci pucali za dilerima (Foto: Pixsell)Zagrebačka policija i Policijski nacionalni ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala uhitili su dvojicu muškaraca zbog preprodaje kokaina i ženu zbog pomaganja pri čemu su zaplijenili 543 grama kokaina čija vrijednost na ulici dosiže cijenu veću od 200.000 kuna.

Dvojica osumnjičenika u dobi od 36 i 49 godina uhićeni su u petak u popodnevnim satima u istočnom dijelu Zagreba pri preprodaji 507 grama kokaina. Prilikom uhićenja 36-godišnjak je pokušao pobjeći pa je policajac radi upozorenja ispalio dva hica u zrak i onda ga uhitio, izvijestila je policija.

Kako doznaje Nacional.hr cijeli incident dogodio se u petak oko podneva na parkiralištu kod Lesnine na Slavonskoj aveniji i to u trenucima dok je parkiralište bilo puno građana koji su krenuli u kupnju.

Zbog pomaganja u preprodaji kokaina istog dana je u svojoj kući na području Markuševca uhićena 51 godišnjakinja.

Dvojica osumnjičenika odvedena su istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu zbog sumnje da su preprodavali kokain dok je žena puštena da se brani sa slobode.

Osim kokaina, koji je bio namijenjen zagrebačkom ilegalnom tržištu, zaplijenjena je i manja količina marihuane, 13.800 kuna i 3790 eura te vaga i konstrukcija za prešanje kokaina.

Višemjesečno kriminalističko istraživanje proveli su djelatnici Policijskog nacionalnog USKOK-a i zagrebačke policije.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika