09.08.2010. / 14:16

Autor: Nacionalova redakcija

Samoubojstvo u centru Zagreba: Zaštitar si pucao u glavu nasred Savske

Zaštitar je oko 13.30 sati stajao u Savskoj ulici te je prijetio da će se ubiti. Ubrzo je došla policija koja ga je pokušala odgovoriti od samoubojstva, no on je potegnuo pištolj i pucao si u glavu

Hitna je odvezla zaštitara u bolnicu s ozlijedama opasnim po život (Foto: Žarko Bašić/PIXSELL)Hitna je odvezla zaštitara u bolnicu s ozlijedama opasnim po život (Foto: Žarko Bašić/PIXSELL)Gotovo u samom centru Zagreba, u Savskoj ulici, djelatnik jedne zaštitarske tvrtke si je oko 13:30 sati oduzeo život. Zaštitar se ubio hicem iz pištolja u glavu.

Zaštitar je oko 13.30 sati stajao u Savskoj ulici te je prijetio da će se ubiti. Ubrzo je došla policija koja ga je pokušala odgovoriti od samoubojstva, no on je potegnuo pištolj i pucao si u glavu.

U Hitnoj pomoći su potvrdili kako je zaštitar s teškim i po život opasnim ozlijedama prevezen u bolnicu Sestara milosrdnica gdje je oko 16 sati preminuo.

Kako pišu 24 sata, očevici ovog strašnog događaja kažu kako je zaštitar navodno pijan skrivio prometnu nesreću sa službenim kombijem pa si je zato presudio.

"Sletio je s ceste i udario u obližnji izlog. Kad je došla policija napravili su alkotest koji je bio pozitivan. Preklinjao ih je da mu ne oduzimaju vozačku dozvolu jer neće moći raditi. Rekao im je da će se ubiti", rekao je jedan od promatrača koji se zatekao na mjestu događaja.

U policiji su potvrdili kako je šteta počinjena u prometnoj nesreći bila samo materijalna i to čak nije bila ni velika, a da su njihovi službenici postupali u skladu sa zakonom.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika