10.08.2010. / 08:00

Autor: Extra

Ana Gruica: Ne znam hoću li ostati s Dijanom

Glumica igra u predstavi "Ribarske svađe", a ima i ulogu u predstavi "Škrtičina", koja igra 12. kolovoza u Trogiru, te dva dana kasnije na zatvaranju festivala Glumci u Zagvozdu. Uz sve to sa svojim zaručnikom Dijanom Jahjefendićem priprema vjenčanje u rujnu

Ana i Dijan Ana i Dijan Glumica Ana Gruica ima uzbudljivo ljeto. Na pozornici Splitskog ljeta glumi u predstavi "Ribarske svađe", a ima i ulogu u predstavi "Škrtičina", koja igra 12. kolovoza u Trogiru, te dva dana kasnije na zatvaranju festivala Glumci u Zagvozdu. Uz sve to sa svojim zaručnikom Dijanom Jahjefendićem priprema vjenčanje u rujnu.

EXTRA: U "Ribarskim svađama" glumite 17-godišnju Keku, dalmatinsku lajonu čiji je prioritet udaja. Što imate zajedničko s tim likom i koji su vaši životni prioriteti? - U vrijeme kad se odvija radnja predstave udaja je bila jedini cilj ženama, a danas ne poznajem nikoga tko tako razmišlja. Osobno se moji prioriteti isprepleću i sve mi je na prvom mjestu: i udaja i posao. Gluma me ispunjava i beskrajno veseli, a uskoro ću se vjenčati s čovjekom s kojim sam i poslovno vezana pa ćemo zajedno voditi teretanu i klub.

EXTRA: Izjavili ste jednom da ste se okrenuli glumi jer ste se željeli maknuti od površnosti i da ste iskusili neke ružne stvari u manekenstvu. Što vam se to zamjerilo? - Nisam više osjećala izazov. Postigla sam maksimum u hrvatskim okvirima, i više nisam vidjela draž tog posla jer su se uvijek "vrtili" isti kreatori i ljudi. Mene to na duhovnoj razini nije ispunjavalo. Kako sam 12 godina plesala balet, uvijek mi je kazalište bilo blisko, a kako je to i lijep način da čovjek istraži sebe, ja sam se odlučila poći na Akademiju. Kad je to sazrelo u meni otišla sam na prijemni i, hvala bogu, upisala je iz prve.

EXTRA: I to bez mentora. - Da, sama sam se pripremala. Ne znam kako, vjerojatno je bila riječ o mom stavu. Došla sam nonšalantno i možda sam se čak postavila kao da bi oni mene morali primiti - pa je tako i bilo.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Ana Gruica: Otkad sam solo, udišem život punim plućima

Ana Gruica: Otkad sam solo, udišem život punim plućima

Otkako je prije sedam godina s modne piste prešla na kazališne daske, Ana Gruica radi punom parom. Osim u predstavama "Krčma, Alkar i Duga" i "Pitur"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika