09.08.2010. / 17:15

Autor: Nacionalova redakcija

Psiholozi savjetuju: 5 pravila za dugotrajnu vezu

Premaa najnovijim istraživanjima postoji pet temeljnih pravila za čvrstu i stabilnu vezu, pogledajte vrijede li i za vas

Važno je komuniciratiVažno je komuniciratiUniverazalnog recepta nema, no sigurno je da je za svaku vezu važno puno ulaganja i kompromisa. Sebičnost uništava sve. Stoga vam dajemo nekoliko savjeta koji, tvrde psiholozi, jamče uspjeh ljubavne veze ili braka.

1. Oboma vam je potrebna sigurnost. Dobra veza zasnovana je na kompromisu i na obostranom uzimanju i davanju.

2. Natjerajte partnera da vas sluša tako što ćete mu pokazati koliko cijenite kad vas sluša s punom pažnjom. Isto tako, pokažite zanimanje kad on nešto govori. Morate da znate da većina muškaraca nije mentalno programirana za razgovore onako kako su to žene. Njima je potrebno više šutnje, mira.

3. Privolite ga da vas cijeni. Ne čekajte spontane komplimente, već recite nešto liepo o sebi i tražite od njega da se složi s tim.

4. Prikriveno nezadovoljstvo truje svaku vezu. Zato, ako vam nešto smeta, recite to odmah.

5. Ako imate djecu, uključite maksimalno i njega u bavljenje djecom, čak i ako mislite da on to ne radi kako treba. Važno je da pred njima vas dvoje predstavljate ujedinjeni front.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika