09.08.2010. / 20:48

Autor: Nacionalova redakcija

Mesić poručio: 'Ne osnivam treći blok i ostajem u mirovini'

Bivšeg predsjednika Stjepana Mesića provlači se kroz medije kao budućeg vođu treće političke opcije na slijedećim parlamentarnim izborima, on s odmora poručuje kako se ne vidi u toj ulozi

Stjepan MesićStjepan Mesić"Bivši predsjednik smatra da u Hrvatskoj ima prostora za još jednu političku opciju koja bi zauzela prostor između dva postojeća bloka. Morala bi naravno biti proeuropska, ali on se osobno ne namjerava angažirati u tome eventualnom trećem bloku. Smatra da može najviše pridonijeti upravo kao bivši predsjednik koji ima slobodu kontaktiranja s predstavnicima svih političkih opcija", izjavio je za Večernji list izvor blizak bivšem predsjedniku Mesiću.

Naime, bivšeg predsjednika Stjepana Mesića provlači se kroz medije kao budućeg vođu treće političke opcije na slijedećim parlamentarnim izborima, on s odmora poručuje kako se ne vidi u toj ulozi.

Mesić je poručio da je na odmoru, za novinare nepoznatoj lokaciji, te da ne želi davati izjave i intervjue. Nakon što nije s Vladom uspio dogovoriti korištenje rezidencije na Hvaru, Mesiću su sa svih strana, kako doznajemo, pljuštale ponude da dođe na odmor, i to besplatno. Koju je opciju i koje mjesto odabrao, još se ne zna, ali čini se da je zanimljiv i kada nije dostupan.

Vezane vijesti

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

Uoči inauguracije Tomislava Nikolića na mjesto predsjednika Srbije, novosadski Dnevnik objavio je osvrt bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika