Objavljeno u Nacionalu br. 769, 2010-08-10

Autor: Robert Bajruši

DOBRO RASPOLOŽENJE NA ALCI

Predsjednik Ivo Josipović u Sinju pjevao 'Kroacijo, u duši te ljubim'

Prema riječima sudionika, Josipović i esdepeovci veći su dio vremena pjevali, počelo je s “Ružo moja crvena”, a završilo pjesmom “Kroacijo, u srcu te ljubim”

PREDSJEDNIK Ivo Josipović srdačno je primljen u Sinju, gdje je posjetio i feštu SDP-aPREDSJEDNIK Ivo Josipović srdačno je primljen u Sinju, gdje je posjetio i feštu SDP-aPozitivna atmsfera koju je doživio prilikom posjeta Sinjskoj alci, čini se, iznenadila je predsjednika Ivu Josipovića i njegove najbliže suradnike. To je u najvećoj mjeri zasluga Ante Kotromanovića, SDP-ova saborskog zastupnika i nekadašnjeg alkarskog vojvode, koji je obavio velik dio neformalnih priprema, kako bi se izbjegli ekscesi. Opasnost za takvo što ionako je bila mala jer je Josipović posjetio Sinj nekoliko dana nakon izborne pobjede i tom prilikom stekao simpatije stanovništva kad je podržao radnike lokalnog “Autoprijevoza”.

Ipak, konačni raspored predsjedničkog posjeta Sinju dogovren je prošlog utorka, kad su Ante Kotromanović i Stipe Jukić posjetili Ivu Josipovića u njegovoj obiteljskoj kući u Baškoj Vodi. Iako je, nakon što je izabran za predsjednika, istupio iz SDP-a, Ivo Josipović je ostao u dobrim kontaktima i sa svojim bivšim stranačkim suradnicima, tako da je i u Sinju proveo sat i pol na fešti koju su organizirali socijaldemokrati. U Josipovićevu društvu bio je i Željko Komšić, hrvatski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, dok su od članova SDP-ova vodstva bili Zoran Milanović, Ante Kotromanović, Igor Dragovan, Ingrid Antičević-Marinović i Ranko Ostojić. Prema riječima sudionika, Josipović i esdepeovci veći su dio vremena pjevali, počelo je s “Ružo moja crvena”, a završilo pjesmom “Kroacijo, u srcu te ljubim”.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika