Objavljeno u Nacionalu br. 769, 2010-08-10

Autor: Marko Biočina

Skandal u Kninu: Optuženi diler Željko Maglov u uniformi na proslavi 'Oluje'

Njegov dolazak izazvao je svađu među čelnim ljudima Hrvatske vojske, budući da je Maglova u Knin samoinicijativno, bez preporuke sigurnosnih službi, pozvao načelnik Glavnog stožera HV-a Josip Lucić

MAGLOV (desno) na proslavu u Kninu navodno je došao na osobni poziv načelnika
Glavnog stožera Josipa LucićaMAGLOV (desno) na proslavu u Kninu navodno je došao na osobni poziv načelnika Glavnog stožera Josipa LucićaUmirovljeni pukovnik Hrvatske vojske Željko Maglov, nepravomoćno osuđen na deset mjeseci zatvora zbog zlouporabe droge, na poziv čelnog čovjeka Hrvatske vojske Josipa Lucića bio je među uzvanicima na proslavi 15. obljetnice akcije "Oluja" u Kninu.

Maglov, koji je, osim za uporabu i prodaju droge, pred splitskim županijskim sudom optužen i za šverc ukradenih automobila, ulja i šećera iz Hrvatske u BiH, u Kninu se pojavio u uniformi te je tijekom glavne svečanosti bio na pozornici u društvu s pripadnicima političkog vrha države, s kojima se družio i tijekom svečanog prijema koji je prethodio svečanosti.

Njegov dolazak izazvao je svađu među čelnim ljudima Hrvatske vojske, budući da je Maglova u Knin samoinicijativno, bez preporuke sigurnosnih službi, pozvao načelnik Glavnog stožera HV-a Josip Lucić.

Vezane vijesti

General Lučić uvjeren: Mesić je morao znati što Kruljac radi

General Lučić uvjeren: Mesić je morao znati što Kruljac radi

General Josip Lučić uvjeren je kako je bivši predsjednik Stjepan Mesić morao znati za kriminal u vojsci, ali i za ono za što se tereti generala… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 10.08.10. 11:28

Ima li u toj HV neki viši časnik koji nije kriminalac, ratni zločinac, muljator, bahat, bezobrazan, nesposoban i nestručan?


registracija
1/1/70

, 10.08.10. 12:56

Banda lopovska.


registracija
31/1/10

STTony, 10.08.10. 22:01

Pa ovaj je bio optužen još kad sam ja bio u cvijetu mladosti, i još nije završen slučaj?

Sve pohvale hrvatskom pravosuđu!


registracija
30/10/09

euspiegel, 10.08.10. 22:59

@laufer; ima, ima, ali takvi nisu medijima zanimljivi, jer rade svoj posao


registracija
16/6/10

nosonja, 11.08.10. 08:15

A zašto mislite da je dotićni dealer došao na proslavu??? Pogledajte malo bolje te nasmiješene i zadovoljne face na pozornici.Mislim da je napravio dobar posao .


registracija
4/1/09

miroljubiv, 11.08.10. 22:23

Kad bi bar netko imao velika muda pa pustio anonimne testove odnosno brisove na sve vrste droga u Saboru i Vladi,kao što je bio u Italiji slučaj.bio bi to pun pogodak poput @nosonjinog komentara.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika