Objavljeno u Nacionalu br. 769, 2010-08-10

Autor: Marko Biočina

Mutne igre oko otkaza: Zajeca smijenili zbog izmišljene pobune petorice igrača

Članovima Izvršnog odbora rečeno je da je Zajec zbog svojih metoda postao omražen među igračima, te da petorica hrvatskih igrača prijete da će, ako on ne bude smijenjen, u sljedećim utakmicama namjerno igrati ispod svojih mogućnosti

VELIMIR ZAJEC smijenjen je nakon samo tri mjeseca na položaju trenera zagrebačkog DinamaVELIMIR ZAJEC smijenjen je nakon samo tri mjeseca na položaju trenera zagrebačkog DinamaČlanovi Izvršnog odbora Nogometnog kluba Dinamo donijeli su odluku o smjeni trenera Velimira Zajeca na temelju informacija da dio momčadi planira bojkot ako trener ne bude smijenjen. To je Nacional doznao iz izvora bliskih vrhu kluba, a prema tim informacijama s članovima najvišeg klupskog upravnog tijela u ponedjeljak rano ujutro telefonski su kontaktirali suradnici Zdravka Mamića i zatražili njihovu suglasnost za Zajecovu smjenu. Taj zahtjev bio je obrazložen tvrdnjama da je Zajec potpuno nesposoban za trenerski posao, te da nikad i ne bi bio izabran da nije bilo pritiska navijača i nekih utjecajnih političara.

Uz to, članovima Izvršnog odbora rečeno je da je Zajec zbog svojih metoda postao omražen među igračima, te da petorica hrvatskih igrača prijete da će, ako on ne bude smijenjen, u sljedećim utakmicama namjerno igrati ispod svojih mogućnosti. Ipak, Nacionalov sugovornik smatra da se vjerojatno radi o izmišljotini: “Jedini razlog za nezadovoljstvo imaju strani igrači, poput Pabla Moralesa, koji kod Zajeca više gotovo uopće ne igra. Cijelu priču izmislio je Mamić kako bi lakše nagovorio članove Izvršnog odbora da ga podrže".

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

registracija
30/4/10

fot, 10.08.10. 09:03

Ahahahahaaaaa jebote koja urota!? Ovi novinari su postali paranoični. Mamić sasvim sigurno nije "cvečka" ali Zajec je katastrofa od trenera. To što se nije pojavio na utakmici protiv slovenaca spada u rubriku "vjerovali ili ne" a novinarima je zahvalio na podršci preko SMS poruke!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika