10.08.2010. / 08:22

Autor: Nacionalova redakcija

Kerum ulazi u utrku za Sabor: 'Bez moje stranke neće se moći formirati vlada'

"Bandić ne spada u ovu kategoriju nezavisnih političara. Ipak on ima teret činjenice da je proizašao iz SDP-a", poručio je Kerum

Željko KerumŽeljko KerumSplitski gradonačelnik Željko Kerum sinoć je u Dnevniku 3 HTV-a potvrdio kako će sa svojom Hrvatskom građanskom strankom izaći na parlamentarne izbore 2011. godine.

"HGS izlazi na izbore i ne samo to nego očekujemo značajan broj mandata. Samim time utjecat ćemo na to tko će biti u budućoj Vladi", izjavio je za HTV Kerum.

Kerum je kazao kako će na njegovim listama biti mjesta za sve nezavisne gradonačelnike koji nemaju veze s SDP-om i HDZ-om. Kako je nezavisni i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, otvara se i pitanje ima li i za njega mjesta na Kerumovim listama.

"Bandić ne spada u ovu kategoriju nezavisnih političara. Ipak on ima teret činjenice da je proizašao iz SDP-a", poručio je Kerum.

Među potencijalnim suradnicima i kandidatima za Sabor je hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić.

"Kerum i ja smo razgovarali i cilj nam je da se Dalmacija što više čuje u Zagrebu. Meni osobno važno je da se poboljša stanje na otocima, da se donosu zakoni koji će omogućiti otočanima bolji život", rekao je Bebić dodavši kako s Kerumom nije izravno razgovarao o zajedničkom nastupu na budućim parlamentarnim izborimam ali ne krije da ga zanima zastupničko mjesto u Saboru.

Vezane vijesti

Mjesec i pol dana od izbora Srbija još uvijek bez vlade

Mjesec i pol dana od izbora Srbija još uvijek bez vlade

U Srbiji se ni mjesec i pol dana od parlamentarnih izbora ne nazire dogovor parlamentarnih stranaka o novoj vladi, a još se manje zna tko će je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika