10.08.2010. / 17:39

Autor: Hina

Video: Čovjek od akcije: Putin kao kopilot u kanaderu gasio požare

Ruski premijer Vladimir Putin, koji i dalje u javnosti nastoji održati image "čovjeka od akcije", u utorak je u programu ruske televizije prikazan na mjestu kopilota kanadera kojim je preletio dva šumska požara u regiji Rjazan, oko 200 km jugoistočno od Moskve.

Vladimir Putin (Reuters)Vladimir Putin (Reuters)Ruski premijer Vladimir Putin, koji i dalje u javnosti nastoji održati image "čovjeka od akcije", u utorak je u programu ruske televizije prikazan na mjestu kopilota kanadera kojim je preletio dva šumska požara u regiji Rjazan, oko 200 km jugoistočno od Moskve.

Pošto je dobio "brzu poduku" o funkcioniranju sustava, Putin je odlično obavio svoj posao gašenja šumskih požara, prenijele su Ria Novosti, nakon što su požari ugašeni.

Ruski premijer je u utorak, zajedno s ministrom za izvanredna stanja Sergejem Šojgunom sjeo u ruski zrakoplov Be-200, ruske tvrtke Berijev, pokazavši naciji kako brine o borbi protiv požara, koji Rusiju pustoše već gotovo dva tjedna i u kojima su do sada poginule najmanje 54 osobe.

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika