11.08.2010. / 10:03

Autor: Martina Čizmić

BBB-ovci poručili Mamiću: Potrošio si svoje kredite, vrijeme je da odeš

"Pretvaranje Dinama, svehrvatske svetinje u privatnu prćiju obitelji Mamić i činjenica da sebe stalno gurate u prvi plan u tolikoj mjeri da danas velika većina javnosti poistovjećuje Zdravka Mamića i Dinamo, što je s obzirom na vaš imidž, pogubno. Posljedica toga su između ostalog i otužno prazne tribine Maksimira čak i na utakmicama od velikog značaja za naš klub (Shaktar, Sparta, Hajduk)", ogorčeni su navijači

Zdravko MamićZdravko Mamić"Zahtijevamo neopozivu i neodgodivu ostavku Zdravka Mamića kao neprikosnovenog vladara kluba s kojim se više ne možemo poistovjetiti i kojeg ne priznajemo kao naš NK Dinamo. Još jednom ponavljamo sve zahtjeve i argumente koje je ova Udruga iznijela pred dotičnog u rujnu 2008. godine. Također, tražimo ostavku kompletnog Izvršnog odbora i uprave kluba, kao i razriješenje dužnosti i odlazak svih mogućih Mamićevih trabanata koje je on za svoje vladavine instalirao u klub", stoji u priopćenju koje su iz Udruge navijača Dinama poslali medijima.

Ogorčeni na posljednji u nizu poteza izvršnog direktora Zdravka Mamića, koji je nakon ispadanja Dinama iz kvalifikacija za Ligu Prvaka otpustio trenera Velimira Zajeca, Bad Blue Boysi odlučili su mu poručiti "ili vi li mi".BBB-ovci traže i javnu raspravu o ustroju NK Dinamo Zagreb te očitovanje nadležnih institucija o poslovanju i legalnosti dosadašnjeg ustoja. Koliko su ozbiljni u svojim namjerama da otjeraju Mamića iz Dinama govori i činjenica da su pozvali sve navijače i simpatizere Dinama na bojkot svih domaćih i gostujućih utakmica.

Iz Udruge navijača Dinama poslali su pismo i direktno Mamiću u kojem izražavaju svoju ogorčenost načinom na koji se upravlja Dinamom.

"Mi - navijači okupljeni oko Udruge navijača Dinama, zahtijevamo bezuvjetnu i neopozivu ostavku kompletnog Izvršnog odbora NK Dinamo, počevši od predsjednika Mirka Barišića i vas kao izvršnog dopredsjednika te raspuštanje stručnog stožera na čelu sa sportskim direktorom Zoranom Mamićem i prvim trenerom Brankom Ivankovićem", pišu BBB-ovci Mamiću.

Optužuju ga za "diktatorsko i apsolutističko upravljanje klubom u kojem je jedino poslušnost bitna" te mu nabrajaju sve "skandalozne i šizofrene izjave".

"Pretvaranje Dinama, svehrvatske svetinje u privatnu prćiju obitelji Mamić i činjenica da sebe stalno gurate u prvi plan u tolikoj mjeri da danas velika većina javnosti poistovjećuje Zdravka Mamića i Dinamo, što je s obzirom na vaš imidž, pogubno. Posljedica toga su između ostalog i otužno prazne tribine Maksimira čak i na utakmicama od velikog značaja za naš klub (Shaktar, Sparta, Hajduk)", ogorčeni su navijači.

Na kraju mu poručuju kako je "odavno potrošio sve kredite koje je imao među navijačima" te od njega traže bezuvjetno odstupanje "inače ćemo biti prisiljeni na borbu svim legalnim sredstvima što uključuje peticije, javne skupove i sve legalne oblike borbe".

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

registracija
17/1/10

pitman, 11.08.10. 11:07

Udruga navijaca Dinama saka jada pod Mamicevom kontrolom


registracija
23/10/09

spinner, 11.08.10. 14:25

i sad će Mamić reći: OK! Kad ste vi to tražili, evo, odlazim.
Koji su to naivci ti BBB i ostali navijači. Pa neće Maminjo iz Dinama, jedino da ga iznesu s nogmama naprijed...


registracija
6/10/09

pfefer, 11.08.10. 14:32

dinamo je za mamićei njemu podređene zlatna koka i još dok zagrepčani izdvajaju novce kao i državna poduzeća kao sponzori puna šaka onak sam


registracija
29/12/09

natasasi, 12.08.10. 10:14

Dinamo, svehrvatska svetinja - haloooooooo?!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika