12.08.2010. / 12:21

Autor: Nacionalova redakcija

Marijan Ban i Rambo Amadeus zajedno na noćnoj regati

Neobična jedriličarska noćna zabava pod reflektorima, čiji start već tradicionalno označavaju prvi taktovi Mozartove „Male noćne muzike“ bez sumnje će ponovno privući velik broj gledatelja. Valja naglasiti i da će se među natjecateljima naći i glazbenici Rambo Amadeus sa svojom posadom, Marijan Ban, Žan Jakopač i Max Jurčić

Rambo AmadeusRambo AmadeusSve pasionirane jedriličare i brojne znatiželjnike i ovoga ljeta u Postirama na Braču očekuje tradicionalna „Mala noćna regata” koja će se održati u subotu, 14. kolovoza. Neobična jedriličarska noćna zabava pod reflektorima, čiji start već tradicionalno označavaju prvi taktovi Mozartove „Male noćne muzike“ bez sumnje će ponovno privući velik broj gledatelja.

Valja naglasiti i da će se među natjecateljima naći i glazbenici Rambo Amadeus sa svojom posadom, Marijan Ban, Žan Jakopač i Max Jurčić, koji je jedan od inicijatora ove uvjerljivo jedinstvene regate.

„Mala noćna regata ovog se ljeta održava po peti put, prerasla je lokalnu tradicionalnu zabavu i od ove godine je jedno od najjačih ljetnih jedriličarskih natjecanja u Hrvatskoj, koje će ove subote okupiti naše ponajbolje kormilare“, kaže Igor Piacun, jedriličar i direktor regate, naglašavajući da tradicija noćnog jedrenja u postirskoj luci datira još s početka prošlog stoljeća zahvaljujući prirodnom fenomenu - noćnoj zračnoj struji „gažul“ koja se s Vidove gore, najviše točke na Jadranu, za ljetnih noći spušta u postirsku luku. Regata se održava u organizaciji Jedriličarskiog kluba „GAŽUL“.

Procedura registracije otpočet će u subotu u 10 ujutro na postirskoj rivi, kvalifikacije su najavljene za 22 sata, a finale u 23 sata, nakon čega će uslijediti fešta do jutra uz živu svirku banda Letno kino!

Vezane vijesti

Marijan Ban doživio prometnu nesreću

Marijan Ban doživio prometnu nesreću

Poznati splitski pjevač Marijan Ban ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se u utorak poslije podne dogodila na križanju Meštrovićevog šetališta i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika