13.08.2010. / 11:27

Autor: Nacionalova redakcija

Nikolina Pišek ide na srpsku Farmu, glavna nagrada 720.000 kuna

Lijepa voditeljica dobila je ponudu da se na tri mjeseca preseli na Pinkovo seosko imanje, a još se nije do kraja odlučila hoće li ju prihvatiti

Nikolina PišekNikolina PišekKako saznaje srpski Press, Nikolina Pišek, koja je vodila poslednju sezonu hrvatske „Farme", u kojoj je sudjelovao njezinn tadašnji dečko Kristijan Curavić, dobila je ponudu da se na tri mjeseca preseli na Pinkovo seosko imanje.

- Mogu samo reći da sam prije nekoliko dana iz Srbije dobila veoma zanimljivu ponudu , ali ne smijem ništa reći o tome. Još uvek razmišljam o ponudi, a odluku moram donjeti do listopada. To će biti iznenađenje za gledatelje - rekla je Nikolina.

Nikolinino sudjelovanje biti će veliko zadovoljstvo za jači psol koji gleda ovaj reality, posebno zbog toga što je zgodna voditeljica odnedavno sama.

Naime, njoj je treća sezona „Farme" koju je vodila „došla glave", jer ju je dečko prevario sa Žanom Štrbac, s kojom se zbližio tijekom showa. Ova vijest zatekla je Pišekovu, tvrdi Press, na Palma de Mallorci, gde je ljetovala, nakon čega je okončala trogodišnju romansu.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika