15.08.2010. / 08:27

Autor: Nacionalova redakcija

Vicoria Beckham muči se s neodgojenim sinovima

Oni su, naime, skakali po sjedalima, međusobno se prepirali i odbijali slušati bilo koji majčin savjet o ponašanju u automobilu

Posh sa sinovimaPosh sa sinovimaVictoriu Beckham mnogi često pitaju planira li rađati još djece, no ona uvijek odgovara da su joj dovoljna i ova koju ima. I, očito ne laže!

Naime, uvijek mirna i dotjerana Posh nedavno je snimljena kako u automobilu pokušava smiriti dvojicu sinova: Brooklyna i Cruza. Oni su, naime, skakali po sjedalima, međusobno se prepirali i odbijali slušati bilo koji majčin savjet o ponašanju u automobilu.

Slavna Viki jedva ih je natjerala da tijekom vožnje od kuće do restorana zavežu sigurnosne pojaseve.

Ne zna se gdje je u to vrijeme bio otac mališana, nogometaš David Beckham, no očevici tvrde da se Posh dosta loše nosila sa zbrkom u autu.

Vezane vijesti

To su sinovi: jedan u grobu, dva u bolnici

To su sinovi: jedan u grobu, dva u bolnici

Koliko vojna karijera u ratu može dobro poslužiti kao odskočna daska za političku, najuočljivije je na primjeru generala i drugih veterana koji su… Više

Komentari

registracija
30/5/10

Heli, 16.08.10. 02:26

Ma nista neobicno kad su u pitanju muska djeca.


registracija
24/2/10

desire333, 17.08.10. 12:37

Koji debilni članak. Dečki su živahni, kaj uostalom i moraju biti. I onda su odmah neodgojeni !? Neodgojeno je ovo piskaralo koje je napisalo ovaj bijedni članak.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika