17.08.2010. / 08:00

Autor: Extra

Antonija Blaće: Planira li uskoro vjenčanje?

RTL-ova voditeljica i njezin dečko, vaterpolist Hrvoje Brlečić, već su godinu dana u ljubavnoj vezi, a trenutačno provode romantični odmor u trogiru gdje ih je tijekom šetnje snimio Extrin fotograf

Antonija Blaće i Hrvoje BrlečićAntonija Blaće i Hrvoje BrlečićProšloga je tjedna Extrin fotograf snimio RTL-ovu voditeljicu Antoniju Blaće i njezina dečka, zagrebačkog vaterpolista Hrvoja Brlečića, u boutique hotelu Marinska Kula u Trogiru, u kojem su proveli nekoliko dana sami.

Kako doznajemo, bili su smješteni u sobi na samom vrhu kule, izgrađene još u 15. stoljeću. Fotograf ih je snimio prošle srijede dok su ručali na terasi hotela, nakon čega su se zaputili u šetnju Trogirom. Baš kako i priliči ljetnom odmoru, oboje su bili odjeveni ležerno. Antonija Blaće na sebi je imala zeleno-plavu haljinu koja joj je dodatno isticala preplanulost, dok se njezin dečko Hrvoje Brlečić odlučio za košulju i kratke hlače.

Kako smo doznali od osoblja hotela, a kako se vidi i na ovim ekskluzivnim fotografijama, voditeljica i vaterpolist izgledali su sretno i zaljubljeno te su istinski uživali u vremenu koje provode zajedno.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Antonija Blaće: Nisam decentna osoba, pa će i moja svadba biti dernek

Antonija Blaće: Nisam decentna osoba, pa će i moja svadba biti dernek

Osim što svakodnevno na Narodnom radiju vodi emisiju, televizijska i radijska voditeljica Antonija Blaće priprema se za novi regionalni reality show… Više

Komentari

registracija
9/12/09

tonkagp, 17.08.10. 13:01

Hotel Marinska kula je u mjestu Marina, kako mu i sam naziv govori. Nije u Trogiru, a ni u trogiru. Za umrijet od smijeha!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika