17.08.2010. / 08:00

Autor: Extra

Ekskluzivno u Extri: Marija Cvitanović s novim dečkom

Iako je službeno još uvijek u braku, stilistica i supruga nogometaša Igora Cvitanovića već se tri mjeseca u javnosti pojavljuje s novim muškarcem, menadžerom Joškom Ledićem: donosimo prve zajedničke fotografije zaljubljenog para

Marija Cvitanović u društvu Joška LedićaMarija Cvitanović u društvu Joška LedićaStilistica Marija Cvitanović već je tri mjeseca u vezi s menadžerom Joškom Ledićem. Iako je još uvijek formalno u braku s bivšim nogometašem Igorom Cvitanovićem, javnosti nepoznati poduzetnik i nogometni agent Joško Ledić, čini se, novi je muškarac u njezinu životu.

Viđeni su kako se intenzivno druže te čak zajedno putuju i drže se za ruke u javnosti. Zajedno su bili u Splitu, Brelima i Makarskoj, a prošle srijede Extrin ih je fotograf snimio u samom centru Zagreba.

Susreli su se na piću u kafiću na križanju Gajeve i Berislavićeve ulice, gdje je Joško Ledić prema uvijek dotjeranoj Mariji Cvitanović pokazao izuzetnu naklonost.

Nekoliko zaštitničkih zagrljaja i dodira po vratu dokazali su da su njih dvoje bliži od uobičajenih svakodnevnih poznanika.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Marija Cvitanović udaje se za Joška Ledića?

Marija Cvitanović udaje se za Joška Ledića?

Stilistica Marija Cvitanović navodno će ponovno stati pred oltar. Uskoro bivša supruga nogometaša Igora Cvitanovića za poduzetnika Joška Ledića… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika