16.08.2010. / 16:29

Autor: Nacionalova redakcija

Obožavatelji odahnuli: Guns'n' Roses ipak 24. rujna u Zagrebu

Iako je zabrinutost sasvim razumljiva jer se ipak radi o najpopularnijem rock bendu na svijetu, mjesta za paniku nema jer se turneja pa i koncert u Zagrebu održava prema rasporedu

Axl RoseAxl RoseUnatoč neprovjerenim i sumnjivim informacijama na Twitter računu Axla Rosea kako se turneja GN’R otkazuje, ta je vijest izazvala paniku među fanovima diljem gradova u kojima će Gunsi nastupiti pa tako i u Zagrebu.

Iako je zabrinutost sasvim razumljiva jer se ipak radi o najpopularnijem rock bendu na svijetu, mjesta za paniku nema jer se turneja pa i koncert u Zagrebu održava prema rasporedu.

Naime, neki šaljivi haker je upao u račun kontroverznog frontmena benda i izazvao nepotrebnu paniku napisavši da se turneja otkazuje.

Srećom, vijest je neistinita i jedino što bi svakog ljubitelja ovog megapopularnog benda trebalo mučiti jest kako doći do svoje ulaznice na vrijeme.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika