16.08.2010. / 16:33

Autor: Nacionalova redakcija

Isprobajte: hladna lubenica moćni je afrodizijak

Riječ je o sastojku koji dovodi do opuštanja tijela i krvnih žila, doduše ne toliko efikasno koliko i medicinski preparat za potenciju, ali ipak dovoljno djelotvorno

Lubenica je ukusna ali ima visok glikemijski indeksLubenica je ukusna ali ima visok glikemijski indeksUz mnoge blagotvorne sastojke, lubenica sadrži citrulin za koji američki znanstvenici tvrde da djeluje poput "viagre".

Riječ je o sastojku koji dovodi do opuštanja tijela i krvnih žila, doduše ne toliko efikasno koliko i medicinski preparat za potenciju, ali ipak dovoljno djelotvorno.

Takođe, znanstvenici tvrde da je lubenica zbog svog opuštajućeg djelovanja vrlo efikasna i kod žena, a savjetuju da se jedu i koštice koje sadrže brojne korisne sastojke.

Lubenica je idealna za vruće ljetne dane - sastoji od 92 posto vode, ali i likopena koji, između ostalog, povećava otpornost na sunčeve zrake.

Dakle, navalite na lubenicu na plaži ali pripazite jer ima visok glikemijski indeks.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika