16.08.2010. / 20:34

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Epidemija debiliteta u Hrvatskoj: Desetorica kamenovala auto iz Srbije

S obzirom na događaje koji su se diljem Hrvatske odigrali tijekom nekoliko minulih tjedana, a zaključno s današnjim slučajem kamenovanja, više nema nikakve dvojbe da je utvrđeno postojanje - 'epidemije debiliteta'

Grafit u Čakovcu: Foto:
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELLGrafit u Čakovcu: Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELLPolicija provodi kriminalističko istraživanje o incidentu koji se prema dojavi dogodio u nedjelju u središtu Saborskog gdje je kamenovan automobil srbijanskih registarskih oznaka. Policija utvrđuje tko su počinitelji i koji je motiv za to, doznaje se u karlovačkoj Policijskoj upravi. Glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Andreja Lenard kaže da je izgred u nedjelju navečer kod crkve u Saborskom, na državnoj cesti D 42, po dojavi, počinila skupina od desetak mlađih osoba te da je automobil manje oštećen.

Ni 22-godišnja vozačica sa srbijanskim i hrvatskim državljanstvom ni njezina 55-godišnja suvozačica nisu ozlijeđene, rekla je Lenard.

S obzirom na događaje koji su se diljem Hrvatske odigrali tijekom nekoliko minulih tjedana, a zaključno s današnjim slučajem kamenovanja, više nema nikakve dvojbe da je utvrđeno postojanje - 'epidemije debiliteta'.

Podsjetimo naime da je prva informacija o postojanju velikog broja debila objelodanjena nakon događaja na plaži nedaleko od Podgradine, mjestašca u zadarskom zaleđu, gdje je skupina mještana fizički napala oca i dva sina srpske nacionalnosti zbog - ekavice.

Potom je u Vodicama izudaran srpski državljanin, a kako bi maknuo sve eventualne dileme oko motiva samog napada, mladić je navodno vikao prebijenom čovjeku i njegovoj pratnji: “Bježite kući, Srbi, ovdje niste dobrodošli.”

U Islamu Latinskom kraj Zadra nepoznati počinitelj kamenovao je krajem ožujka obiteljsku kuću Srba povratnika, razbivši im pritom ulazna vrata, dok su istog mjesecana na zgradi Katoličkog doma u Čakovcu osvanuli 'grafiti' 'Samo smrt Srba spašava' i 'Ubi Srbina'.

Slučaj koji je prethodio današnjem ludilu desetorice debila odigrao se pak u Splitu, gdje su turist iz Beograda, zajedno sa suprugom i 14-mjesečnom bebom, na povratku s plaže na svom automobilu ugledali napis: „Achtung, zabranjeno kupanje Srbima, četnicima i pasima. Bog i Hrvati“

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
30/6/10

petrus7, 17.08.10. 09:32

a to očekuju nakon svega što su nam napravili. I još uvijek dolaze u Hrvatsku nas provocirati.


registracija
29/12/09

natasasi, 17.08.10. 09:45

Oni su naši neprijatelji i čim prije shvate da ovdje nisu dobrodošli tim bolje za njih. Ne razumijem čemu čuđenje? Ljudi su ginuli na fronti dok su naši političari trgovali i profitirali. Normalno je da smo svi isfrustrirani zbog toga da ih opet vidimo u svojoj zemlji a tih par eura koje misle ovdje potrošiti - bez toga i možemo. Da su oni platili ratnu odštetu i da su definirani kao osvajači i gubitnici u ratu, da nisu dobili bosansku posavinu a mi hercegovce, onda mislim da niti ne bi bilo toliko mržnje na ulicama. A ona floskula da su političari za sve krivi - sjećam se da je bilo gomila Srba na ulicama Beograda koja je bacala cvijeće na tenkove kada su išli za Vukovar. Ako je političare baš briga za to i ako su to zaboravili - mi obični ljudi, nismo!


registracija
18/8/10

jedansrbin, 18.08.10. 10:32

ok,ni srbi nece liti suze ako okrenu automobile put grcke,crne gore,turske,egipta,bugarske..sto i cine vec godinama,da ne pominjem dobar deo onih koji novac trose po mnogo skupljim destinacijama,tako da ako nismo dobrodosli,nikakav problem,lepo je da znamo.A vi vodite jos vase fantomske ratove.


registracija
17/4/10

insajder1, 18.08.10. 20:43

Hrvati ce cijeli svoj vijek traziti krivicu u nekim "Srbima" iako su vec 20 godina sami sa sobom.Jebi ga,kompleksi


registracija
20/8/10

Vinogradar05, 20.08.10. 08:49

Током 20 века успели сте све не-хрвате у земљи да побијете, протерате или похрватите. Сада кад сте већ 20 године сами са собом не можете да нађете жртве да задовољите своје наказне потребе.


registracija
29/12/09

natasasi, 20.08.10. 16:50

I odmah se jave 3 Srbina, od čega 1 na ćirilici da ga ceo svet razume, hahahaha


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika